reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam mieć stymulacje mniej więcej w tym czasie co Ty, ale okres mi się spóźnia już kilka dni (na pewno nie ciąża, może stres) i wszystko się przedłuża.

Kilka, to znaczy ile dni? Przyjmowałaś już jakieś leki?
Ja nie wiem czemu tak szybko przyszła, ale jak widać stymulacja u mnie późno się zaczęła w porównaniu to dziewczyn.

Dziewczyny, w którym dc miałyście punkcję? Wiem ze to wszystko jest monitorowane i zależy od rozwoju sytuacji ale próbuje sobie oszacować czy wbijemy się przed wakacjami z procedura czy trzeba będzie poczekać.
Ja miałam jedna procedurę i punkcją była w 11dc. Jak to wyglądało u was? Może statystycznie jakoś da mi to obraz :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie wizyta po menopurze dopiero jest w 13 dc, także pewnie w weekend jeszcze przeczekam. Liczę, że 5 czerwca już będzie ten dzień :) a to wypada u mnie 16 dc. Późno coś ...

Byłaś z tym u lekarza? Ja sie zapisałam na jutro dr kazał przyjechać
Nie byłam!!!!
Mi tak maluszek się zadomawiał widocznie. Poza tym ja miałam hiperke i bóle jajników długo mi towarzyszyły w związku ze wzrostem hcg (można powiedzieć że dopiero niedawno przeszły).... Chociaż ciągnie mnie brzuch na dole często...
A te bóle po transferze były straszne, pamiętam zwijalam się z bólu ... Ale brałam no spe i po ok 15-20 minutach przechodziły... U mnie to był dobry znak...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry