reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dziecko już padło Z mężem mieliśmy małąscysje na temat wydawania pieniędzy ( ja rozpierdalam oczywiście:wściekła/y:)Sama zaproponaowałamże będzie mi wypłacał określonąkwotę Ale niech nie myśli że coś do domu będę kupować ekstra go wyślę. Jemu wydaje sie że jeśli on robi zakupy raz w tygodniu to my z tego żyjemy już cały tydzień. Więc się teraz przekona jak jest naprawdę:cool:
Ola no to trzymamy kciuki I oby nie za dużo tego winka bo ochota przyjdzie na co inne a nie na pisanie pracy;-)

reklama
Witam po dłuzszej przerwie :tak:Mała juz spi bo w dzien spała tylko ok. godzinki a M poszedł do pracy na nocke wiec moge troche poklikać :-)Jestem w dobrym humorze bo mała chodzi juz bez pampersa zaczęła wołac ze chce siku i to nawet na spacerze wiec dzisiaj musiałam ja sadzać zeby robiła siku na trawke :zawstydzona/y:Bardzo jej sie to spodobało ze podlewa kwiatuszki wczesnej nie było o tym mowy :szok:a wczoraj sama pokazała ze chce na trawke sie załatwić :szok::szok::szok::-DJeszcze tylko nam pozostało zeby oduczyła sie sikania w nocy i jak spi w dzien i wiem ze to jeszcze długo potrwa no ale i tak sie ciesze z jej postępów :happy::happy::happy:

Cloe, dzięki za życzenia powodzenia - z winkiem ostrożnie ale jednak postanowiłam zająć się fakturami za ubiegły miesiąc a poważną pracę umysłową zostawić na jutro.

Czarna, trzymaj się - nie daj się wyprowadzić z równowagi, wieczór idzie, niedługo odpoczniesz!!!!

Jusia, gratuluje dzielnej córci - naprawdę wyrazy uznania. Maksik to niby wie, kiedy chce mu się siusiu, ale jakoś woli się w kącie wysikać :no::dull: Chociaż ładnie potrafi siusiać do toalety....

Jutro jade do mamy chce zostawic mała u niej i isc do fryzjera zrobic sobie pasemke :tak:no i jeszcze chciałam sie wybrac dop kosmetyczki ale problem jest w tym czy moja mama bedzie miała czas zeby zostac z mała :eek:Juz mnie ta cała sytuacja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ze ja musze sie płaszczyc przy mamie zeby mi została z mała a siostra ma to wszystko w du..e i idzie sobie do roboty i zostawia 2 dzieci mamie bo z nia mieszka dupna mężatka od siedmiu boleści co to jest za małżeństwo ze stazem 9 letnim i jeszcze razem nie mieszkali tylko albo u mojej mamy albo u jej tesciów nigdy sami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nawet nie wiecie jak mnie to wkurza mama zawsze sie zajmuje jej dziecmi a ja musze sie prosic i podawac konkretny powód zeby została z Julia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zaraz bede dzwonic do niej i zobacze co powie :-(

Ja jestem ale chwilke bo moje dzxioecko nie spi i nie moge klikac.
Jusia swietne zdjecia corcia sliczna a sciagnelam od ciebie suwaczek :))) bo te stare mi sie juz znudzily:)))

Pozniej wpadne jak ja uspie.....

Iwonka - test sikany robiony w laboratorium jest taki sam jak test sikany, który zrobisz sama w domu. Dużo wiarygodniejszym badaniem - jeśli jutro domowy test ciążowy wyjdzie negatywny - jest badanie poziomu bety HCG z krwii. On jednoznacznie rozstrzygnie, czy jesteś w ciąży czy nie.

reklama
Do góry