reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Bardzo lubimy spontaniczne wypady kiedys o 16:00 szukalam noclegu kierunek Hel i o 2 w nocy jechalismy pociagiem na weekend dodam ze Juleczka miała 2 latka [emoji12]tylko na mazurach jeszcze nie bylismy [emoji6]no a do Chorwacji w czwartek znalazlam nocleg i w piątek wieczorem wyjezdzalismy tym razem juz swoim autem[emoji5]

@Anetka ja zawsze wierze i staram się myśleć pozytywnie [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam przejściowy problem z netem ☹☹☹

@xxEwelaxx no to fajnie, że zrobiliście sobie wycieczkę[emoji1][emoji1][emoji1]szczerze mówiąc to Ja na Mazurach jeszcze nidgy nie byłamJa ogólnie jestem z Bydgoszczy choć obecne z małego miasteczka Wetter w Niemczech[emoji6]Cieszę się, że dzisiaj masz lepszy humorek[emoji10][emoji10][emoji10]no Mój mąż czasami potrafi być Kochany[emoji12][emoji12][emoji12]
Dzisiaj już lepiej z ząbkami raczej z dziurami po zębach[emoji12]chyba się umówimy na karty ze znajomymi.

@alunia87 szkoda, że nie wyszła wam wycieczka. Ta pogoda lubi platać figle. Jesteś z zachodniopomorskiego?? Mieszkałam parę lat w Płotach na zachodniopomorskim[emoji4]

@Zaaaneta właśnie co do jazdy rowerem to słyszałam, że w ciąży nie można. Choć widziałam już nie raz brzuchate na rowerkach[emoji6]

@aga_agi dobrze, że z ninią lepiej[emoji10][emoji10][emoji10]

@InezkaK zawsze trzeba mieć choć malutką nadzieję gdzieś tam w głębi że coś z tego będzie[emoji6]

@mfifi04 3lata no to już ładnie. No i jak Ty nie lubisz słodyczy to pewnie jeszcze popracujesz tam bo Ja to bym nie mogła, bo po pewnym czasie w drzwi bym się nie mieściła

Dzwoniła do Mnie znajoma, musi jechać szybko do Polski bo dziadek jej umiera. Będę Ją zastępować w pracy. Także szykuje się ciężki tydzień

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Duzo pracy to brak czasu na myslenie [emoji12]szybciej ci zleci czas do testowania oby pomyślnie [emoji110][emoji1]mam nadzieje ze ból już przeszedł [emoji6]

Dziewczynki ja poczekam do terminu @ więc za 4 dni dopiero zrobię test ....koleżanka z innego wątku zrobiła i wyszedł cień a za dwa dni przyszła @ więc wolę spokojnie czekać :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki ja poczekam do terminu @ więc za 4 dni dopiero zrobię test ....koleżanka z innego wątku zrobiła i wyszedł cień a za dwa dni przyszła @ więc wolę spokojnie czekać :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia a masz jakies przeczucia ? Trzymam kciuki [emoji110][emoji6]

Aneta bedziesz duzo myśleć o pracy, na chwilę przestaniesz ją lubić -a potem ją pokochasz bo przez zajętą głowę szybciej zaskoczy

Ja z racji cukrzycy w 1ciąży dużo jeździłam na rowerze, do chyba 7 miesiąca potem tylko orbitrek w domu ale to już do samego końca po 5 -10 min po każdym posiłku, a było ich 5

Zazdroszczę Mazur, nigdy nie byłam też mamy bardzo daleko. Na szczęście mieszkam kilka minut od jeziora i pięknego parku.

Pogoda u nas senna mega. Teraz trochę popadało.

Dziewczynki jutro wracam do roboty -trzymajcie kciuki.

@alunia87 @InezkaK macie racje, moje myśli pójdą w innym kierunku[emoji4]
Świetne takie spontany tylko szkoda, że Mój M tak za bardzo tego nie lubi☹
Ząbki już nie bolą a we wtorek idę je skontrolować i ściągnąć szwy

@alunia87 @InezkaK macie racje, moje myśli pójdą w innym kierunku[emoji4]
Świetne takie spontany tylko szkoda, że Mój M tak za bardzo tego nie lubi☹
Ząbki już nie bolą a we wtorek idę je skontrolować i ściągnąć szwy

O rety dopiero sobie uzmysłowiłam, że to musiało być chirurgiczne usunięcie no ale masz z głowy i na szczęście już ok

reklama
O rety dopiero sobie uzmysłowiłam, że to musiało być chirurgiczne usunięcie no ale masz z głowy i na szczęście już ok
Niom [emoji6][emoji6][emoji6]ale dostałam podwójne znieczulenie także nic nie czułam, prócz tego, że pyszczek Mi latał na prawo i lewo[emoji12][emoji12][emoji12]także jest spoko[emoji16]
A Ty wracasz już do pracy. To też pewnie się już cieszysz??
No Ja od wtorku będę miała i Swoją pracę i kumpeli. Ale Ja mam Swojej 3godz a u kumpeli około też około 3godz także dam radę.

Do góry