reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Beta 0,2 tracę nadzieję ze to kiedykolwiek się uda druga procedura druga porażka...
Co za smutne wiadomości dzisiaj [emoji22] masz jeszcze mrozaczki? Nie możesz tak myśleć uda się ...!

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

A co u Roszpunki? Czekam na wieści co z tymi plamieniami....

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

U Mnie już minęło , na szczęście nie było ani grama krwi świeżej tylko takie coś brzydkie brudne i czarne i wychodziło tylko z Luteina . Mój dr stwierdził ze albo się oczyszczam w macicy albo to flaxiparina i mam wyluzować bo dla niego będzie dobrze [emoji846] nic nie boli ale za to drugi dzień budzę się o 6 i mnie muli. Za tydzień USG i zobaczymy co ten mój kropek tam wyprawia [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To piękny wynik :) Ale u Ropuszki z tego co pamiętam 7dpt było 8,4 i ruszyło ładnie. Trudno, trzeba walczyć dalej... ehh

Tak Ja miałam 8,4 7 dpt a za dwa dni już 31,5 w kalkulatorze pokazuje mi przyrosty w normie . Ale uwierz jak zobaczyłam pierwszy wynik to ryczalam i bałam się strasznie ale mówiłam sobie ze nie mogę zwątpić w swojego kropka bo tyle dla niego walczyłam to teraz on musi dla Mnie . Nie wiem który to transfer ale u Mnie dopiero po stracie 4 zarodków super klasy coś drgnęło . Najważniejsza to wierzyć i walczyć. Dziewczyny na forum są tego najlepszym przykładem [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już po becie wyje jak debil mniej niż 1,2 to jest ku... Wa niesprawiedliwe!

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pieprzę co za dzień...Dziewczyny tak Wam współczuję

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Do góry