*Venicee*
Fanka BB :)
My Cro na 2 tyg....
Teraz chcę ogarnąć roczek małej i mieć za sobą ....bo nielubię takich imprez..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paula trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!Hej Dziewczyny,
na fb pisałam ale nie wszystkie zaglądacie. Pochwaliłam się testem ciążowym pozytywnym dzisiaj rano, ale niestety zaczęłam krwawić. Byłam na izbie w szpitalu. Na usg nic nie widać, muszę czekać tydzień. Lekarz przedstawił mi dwie opcje, albo ciąża jest poroniona albo za wczesna by było widać. Mam nadzieję, że to ta druga opcja i wszystko będzie ok. Trzymajcie kciuki :* zwariuję przez ten tydzień.
Dzisiaj tylko o sobie bo mam kiepski dzień z tego wszystkiego więc nadrobię jak będę się mogła bardziej skupić. Buziaki
u nas ciągle się coś dzieje, właśnie zakończyłam przygodę z wyrwaniem dwóch zebów prawie na żywca bo znieczulenie nie pomogło, i w nagrodę nawiedziła mnie migrena dziś 3 dzień wiec się z nią już żegnam, jeśli nastepna będzie już taka sama to czas kończyć przygodę z karmieniem i wrócić do leków bo niestety dla mnie 3 doby wyjęte z życiorysu to masakra, wszystko musze sama i nie mogę sobie na częste migreny pozwolić:/9Hejka!
Julita, Gwiazda - jak tam zdrówko??
Teosiu to już roczek ma dawno za sobąJejuuu Venicee popatrz zaczynamy w takim razie oficjalnie świętować roczki:-) bo Marynka z Teosiem już do nas nie zagląda :-/ Wy byliście drudzy:-) wszystkiego dobrego na każdy dzień! Zdrówka i radości! Napisz coś więcej u was:-)
Ja już po trzech miesiącach wróciłam do pracy, mam możliwości samo decyzji co do dni i godzin więc nie jest to praca na cały etat. Teraz mam jeden dzień wolny w tygodniu a w pozostałe po 5 godzin:-)
czemu nie lubisz?, ja uwielbiamMy Cro na 2 tyg....
witajWitam.Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy i pociechy.Niestety nie mam jak pisać,czytam usypiajc marude :-/ czyli wieczorem
:-(
będzie dobrze!!!Hej Dziewczyny,
na fb pisałam ale nie wszystkie zaglądacie. Pochwaliłam się testem ciążowym pozytywnym dzisiaj rano, ale niestety zaczęłam krwawić. Byłam na izbie w szpitalu. Na usg nic nie widać, muszę czekać tydzień. Lekarz przedstawił mi dwie opcje, albo ciąża jest poroniona albo za wczesna by było widać. Mam nadzieję, że to ta druga opcja i wszystko będzie ok. Trzymajcie kciuki :* zwariuję przez ten tydzień.
Dzisiaj tylko o sobie bo mam kiepski dzień z tego wszystkiego więc nadrobię jak będę się mogła bardziej skupić. Buziaki
Hej Dziewczyny,