reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ania138 - lepiej wziąć większy, bo przecież wkładki laktacyjne jeszcze będą :tak:

A ja kupiłam, nawet zaszalałam i taki specjalny do karmienia, z klapeczką...:happy: i oddałam Siostrze jak urodziła, bo samej nie było mi dane karmić... a tak strasznie chciałam...:-( Dobrze, że miałam komu oddać...

No to dobrze że się zapytałam raczej też D będę szukać.
Ja właśnie taki z klapeczkami chcę sobie kupić, mój M się śmieje że bardzo będzie lubił ten stanik :-D:-D:-D

reklama
Ewcia nie martw się to jakieś zaćmienie panuje, Cloe, ja teraz Ty :no:, miejmy nadzieję że się Twój M opamięta, życzę Ci tego z całego serca.

A termin no fakt trochę :rolleyes:, raczej ten początek września jest bardziej prawdopodobny bo jak trafiłam do szpitala rzekomo w 12 tygodniu z usg wyszedł 13,5 tyg. a teraz jak jednemu wydawało się większe to drugi to potwierdził i kolejny tydzień doszedł :shocked2:, dlatego u mnie przygotowania pełną parą, pralka mi chyba wysiądzie :-D.
Ja też dzisiaj 100 zł przehulałam, zaprosiłam rodzinkę na obiad bo nie chciało mi się robić, potem do reala dorwałam wyprzedaż zabawek po 5 zł, potem Rossmenn, i 2 lupeksy :tak:, no i po kasce:-(, znowu jestem biedna :-( i skazana na łaskę M :baffled:.

Aniu super,ja normalnie uwielbiałam rzeczy prać,prasować,przebierać,skłądać..oo super sprawa akie maleństwa mieć ciuszki.MOje w piwnicy,hehe czekają,a czy sie doczekają:sorry2::baffled:i kiedy:confused::confused:
Fajnie,ze to juz niedlugo,,no bo w sumie jutro 10,potem połowa sierpnia i koniec sierpnia....wow czas leci.. i ja do pracyy:baffled::baffled::sorry2::baffled:

Hej kobitki. Dzisiaj jeździłam na rowerku:-). Mam wrażenie że pu** bedzie mnie bolała zważywszy że ostatnio jeździłam jakieś 10 lat temu:szok::szok::szok:. Jeszcze dzieci trzeba pokąpać i spać. Jestem dziś wykończona. Jeszcze mnie sąsiadka zdenerwowała, bo przez ten remont bloku mamy pełno styropianu na balkonie więc wzięłam szczotke i szufelke i zaczełam zamiatać a ona mi wyskoczyła że jej na balkon zamiatam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewcia może mąż się otrząsnie wierze w to.
Dobranoc

Aniu super,ja normalnie uwielbiałam rzeczy prać,prasować,przebierać,skłądać..oo super sprawa akie maleństwa mieć ciuszki.MOje w piwnicy,hehe czekają,a czy sie doczekają:sorry2::baffled:i kiedy:confused::confused:
Fajnie,ze to juz niedlugo,,no bo w sumie jutro 10,potem połowa sierpnia i koniec sierpnia....wow czas leci.. i ja do pracyy:baffled::baffled::sorry2::baffled:

No takie malutkie są najśliczniejsze dlatego ja mam nałóg kupowania w lumpach bo tam są takie w rozmiarze 50/56, chociaż w marketach też już się pokazują :tak:. My chcemy trzeciego dzidziusia ale dopiero za jakieś 6 -7 lat a do tego czasu wymyśliłam że kupię Mai lalkę ( nawet już znalazłam na allegro ) taką minimum 56 cm żeby te malutkie ubranka zostały w domu, dla lalki oczywiście :zawstydzona/y::cool2:

No takie malutkie są najśliczniejsze dlatego ja mam nałóg kupowania w lumpach bo tam są takie w rozmiarze 50/56, chociaż w marketach też już się pokazują :tak:. My chcemy trzeciego dzidziusia ale dopiero za jakieś 6 -7 lat a do tego czasu wymyśliłam że kupię Mai lalkę ( nawet już znalazłam na allegro ) taką minimum 56 cm żeby te malutkie ubranka zostały w domu, dla lalki oczywiście :zawstydzona/y::cool2:
No to super,,,a w lumpeksach to tyle tych ciuszków,ze az same sie prosza aby je kupic...superrr.....mała bedzie miałą mnóstwo ciuszkó...ale chyba nie kupujesz jej tego bobasa za 1000zl...:dry::sorry2::baffled::confused:

OOO zapomnilam napisac,o tym....
Wy chcecie trzeciego dzidizusia,,wow jakie plany juz na przyszłośc..superr.a na 3 staniecie czy chcesz wicej,,ja bym chciala 2-3,ale obadamy,,bo narazie jedno i narazie stoppp przy jednym,bo przy takich wojnach uuu to mi sie odehcciewa wszystkeigo...:tak::zawstydzona/y::-:)-(ale i tak chce,i to po nowym roku juz bym chciala jakos zaciazych,ale to nie tak łatwo...:szok::-(;-)

Jestem,jestem:happy:bylam dzis z dzieckiem na szczepieniu na meningokoki.Dzielnie zniosla te uklucie i prze caly dzien byla normalnym zwawym dzieckiem jakby nie bylo zadnego szczepienia.Zadnej goraczki,marudzenia czy obrzeku po kluciu:-):-):-)Po winiki Bety juz nie musze isc bo dzis dostalam @@@@@@@@@:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Fajnie bo sie wyjasnila sytuacja:tak:,ale jak w przychodni dzisiaj widzialam takie sliczne malutkie istotki,takie malutkie raczki i nozki ktorych juz nie pamietam jak Vanesska takie miala,to jeszcze bardziej zapragnelam miec drugie dziecko:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ewcia przykro mi ze tak z mezem sie popsulo:-:)-:)-(mam nadzieje ze przemysli swoj blad:tak::tak::tak:no i tak mnie zastanowilo to co napisalas ze myslisz ze on juz chyba nigdy nie bedzie chcial wrocic do PL i tu pracowac.Chyba cale zycie nie bedziecie na odleglosc zyc:no:A jak bedzie kiedys te drugie dziecko to tez nie bedzie ci dawac maz pieniedzy:confused:

Ania dobrze ze ok wszytsko w brzuszku:tak::-)ale skoro taki duzy synek juz sie rozwija to te ciuszki 50/56 moga byc za male:tak:;-)Jesli chodzi o stanik to ja tez kupilam sobie duzo wiekszy i dobrze bo moj biust to trzy krotnie zwiekszyl swoja obietosc:szok::-Dno ale to juz stare dzieje;-)

hej dziewczyny

powinnam sie pakowac, ale jestem taka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że normalnie odechciewa mi sie wszystkiego, odpuściłam i klucze zostawiamy teściowej, tylko że okazało sie, że ona tez akurat wyjeżdża na tydzien i jestem ciekawa co to będzie się działo, ale mam to w d....

reklama
hej dziewczyny

powinnam sie pakowac, ale jestem taka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że normalnie odechciewa mi sie wszystkiego, odpuściłam i klucze zostawiamy teściowej, tylko że okazało sie, że ona tez akurat wyjeżdża na tydzien i jestem ciekawa co to będzie się działo, ale mam to w d....
Pycha nie denerwuj sie ale wiem z doswiadczenia ze takie nerwy przed wyjazdem sa.A kwiatki wstaw do wanny lub glebokich miesk i nalej tam wody:tak:to kiedy wyjezdzasz?Jutro:confused:

Do góry