reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania - to dobrze, że mała cieszy się z braciszka. Napewno będzie okres zazdrości ( tak jak u mnie), bo ma rodziców tylko dla siebie, a nagle bedzie sie musiała nimi dzielić, ale to szybko minie:tak:. Znam to z autopsji;-)

Tak sobie myślę że to nie będzie tak całkiem kolorowo, i zazdrość się pojawi prędzej czy później ale mam nadzieję że tak jak mówisz "szybko minie"

A ja jakoś nie pamiętam żebym czegoś odmawiała jak karmiłam piersią :sorry2:, no na pewno nie jadłam solonych chipsów :-p, fasolki po bretońsku, grochówki itp, ale masło, nabiał, smażone to normalnie.

Ale mam zakurzoną klawiaturę :zawstydzona/y: muszę ją umyć :laugh2:.

reklama
Ania ja bym ci proponowala jednak wiekszy stanik.
Jak ja karmilam to z 75 B zrobilo mi sie 75 D:szok: a teraz zonwu wrocilam do 75B :eek::-D jak sobie przypomne jakie mialam balony to az....:szok::-D:baffled:

Moje dzieciatko spi od 12 ja poprasowalam i nastawilam obiadek. teraz pije kawke i musze troche popracowac bo za niedlugo wyjezdzamy i zostawiamy firme mojej mamie i z tego powodu musze zrobic troche porzadku w programach firmowych bo biedna sie nie polapie:sorry2:

Jej ja jak karmiłam to miałam bardzo duże "balony":-D. Z 75 B przeszlam na uuuuuu. Nawet miseczka D była za mała:szok:. Nosiłam staniki z tego typu jak moja babcia:eek::-D:-D:-D. Teraz wróciło to do normy... uff, ale bałam się, że takie zostaną:oo2:To było straszne.

Mój bąbel też śpi, a ja piję kawkę:tak:

Ania ja szczerze mowiac, na twoim miejscu kupilam bym stanik pare dni po porodzie bo wtedy bedziesz wiedziala jaki masz rozmiar wybrac.

Z tymi namiotami to dobre:-D:-D:-D( Iwona nie odbierz tego czasem jakby sie z Ciebie smiala)
moj M to mi caly czas mwoil ze mogly by mi takie "balony" zostac, ale ja tam do takich wielkich cyckow nie jestem przekonana:baffled:

reklama
Ania ja szczerze mowiac, na twoim miejscu kupilam bym stanik pare dni po porodzie bo wtedy bedziesz wiedziala jaki masz rozmiar wybrac.

Z tymi namiotami to dobre:-D:-D:-D( Iwona nie odbierz tego czasem jakby sie z Ciebie smiala)
moj M to mi caly czas mwoil ze mogly by mi takie "balony" zostac, ale ja tam do takich wielkich cyckow nie jestem przekonana:baffled:

Wiesz Agatka może faktycznie masz rację bo to też zależy ile mleka będę miała.

A ja też nie jestem przekonana do dużych, dźwigać taki ciężar ;-):-D, a mój M to nawet mówił że fajne ale woli takie co mu się w ręce zmieszczą :zawstydzona/y::-D:-D:-D jak moje w normalnym rozmiarze. He He a co innego ma mówić :laugh2:.
Nie Lejka Iwonka jeszcze jeszcze nie dała znać może faktycznie wyniki będą dopiero w poniedziałek.

Do góry