reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka dziewczyny,

Ja niestety ze spaniem nadal różnie, csekam teraz na ktg bo codziennie o 5 jest i jeszcze później 2 razy.

Tymuniek trzymam kciuki, czekamy na informacje [emoji5]

Lilith co to znaczy naturalna CC?

Pumelova mi się wydaje, że zgaga nie na wpływu na wyniki

Aniek podziwiam Ciebie z tą procesja ... krewetki tez bym wciągnęła [emoji4]
Aha ojejciu, ale Cie wymecza tym ktg... Ja mialam raz w tej ciazy, jak pojechalam na ip i myslalam ze nie wyleze na tej niewygodnej lezance:)

Misia wspolczuje bolu plecow, dobra z Ciebie zona, ze nie budzisz meza;) ja ostatnio mad ranem mam bole bioder/miednicy i to nie daje mi spac + standardowe wstawanie na siku po 100x w nocy;)

reklama
Paninka podziwiam za taki.maraton :-O
Mi coraz bardziej doskwiera ucisk na jedna nogę i już tak nie szaleje że spacerami jeśli nie muszę.

Kylesa zdrówka!

Katja śliczna kuchnia.

Tymuniek kciuki!

Kasiulka a co u ciebie?

Misia pięknie to napisałaś

Zmęczona jestem ale zasnąć nie mogę chyba znowu będę oglądać na Youtube filmiki o pielęgnacji malucha, bo nic nie pamiętam :eek: dziś robiłam zdjęcia córce z pajacykiem małego "little brother" i niedowierzam, że to już ostatni weekend we trójkę :szok:
Karuzela bardzo fajny pomysl, chyba tez ogladne jakis filmik o kapieli, pepku itp, bo tez juz wszystko zapomnialam;)

Hej,

Wczoraj obyło się bez pobudki na siku, no to dzisiaj wyrównalam kwestie pobudkowe [emoji19]

Aha, Pumelova, Pola, Misia - współczuję Wam tych nocek

Tymuniek - kciuki za cc!!! Forumowa ciocia już nie może się doczekać aż zobaczy Nelcie [emoji4]

Pumelova - współczuję zgagi. Mi też na końcówce wróciła. Szczególnie jak zjem coś cebulowatego. Na szczęście Rennie pomaga.

Jenny - mam tego samego stracha odnośnie noworodka w domu. U nas jest 8 lat różnicy między dziećmi.
Liczę na instynkt macierzyński i pomoc pielęgniarek z noworodkowego.

Lilith - ale super z tym domkiem!!! [emoji3]. A i Ty już za chwilkę będziesz tulila Malutka [emoji4]

Madziazt - a Ty juz spakowana do Pl? dziś czy jutro prom?

Pola - jaki plan na dzisiaj?

Hej,

Wczoraj obyło się bez pobudki na siku, no to dzisiaj wyrównalam kwestie pobudkowe [emoji19]

Aha, Pumelova, Pola, Misia - współczuję Wam tych nocek

Tymuniek - kciuki za cc!!! Forumowa ciocia już nie może się doczekać aż zobaczy Nelcie [emoji4]

Pumelova - współczuję zgagi. Mi też na końcówce wróciła. Szczególnie jak zjem coś cebulowatego. Na szczęście Rennie pomaga.

Jenny - mam tego samego stracha odnośnie noworodka w domu. U nas jest 8 lat różnicy między dziećmi.
Liczę na instynkt macierzyński i pomoc pielęgniarek z noworodkowego.

Lilith - ale super z tym domkiem!!! [emoji3]. A i Ty już za chwilkę będziesz tulila Malutka [emoji4]

Madziazt - a Ty juz spakowana do Pl? dziś czy jutro prom?

Pola - jaki plan na dzisiaj?
Ja dzisiaj na spokojnie, plan lezakowanie plus ukladanie w szafach cd.:)

Hej za mna tragiczna noc brzuch mnie jakos cmil wstawalam co godzine...teraz tez boli..byle by przetrwac do niedzieli.

Aniek Jezu podziwiam ja bym padla jeszcze cieplo u nas wczoraj bylo...a z kolacja pojechalas mhm krewetki.

Jennu84 rozmawialam z Truskawka prywatnie i jest ok jest w domu juz po szpitalu na pewno jak sie ogarnie da i tu znac:-)

Tymuniek kciuki za Ciebie!!! Daj znac jak znajdziesz chwile czasu.

Aha biedna jestes z tym szpitalem:-( te pobudki i nie wygodne materace .Ja ze szpitala wychodze mega zmeczona.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Aga km ja mam pierwszą taka porządna zgage w ciąży, ba, w życiu! Mam nadzieję że więcej się nie powtorzy:o trochę się przejadlam na grillu, a wcześniej jak mi się zapowiadało na zgage to dalam więcej poduszek i luz, ale tym razem nie pomoglo. Rennie możemy brac jakby co?:-)

Maziajka ooo to truskaweczki się już rozpakowaly?:-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w piąteczek !
Już od dzisiaj mam urlop także szukam czegoś do roboty w domu :)
Dziewczyny tak jak Wy odczuwam ciążowe dolegliwości : wczoraj po dłuższym spacerze ból w okolicy spojenia łonowego i w pachwinach a w nocy bóle takie jak na miesiączkę, także bardzo się cieszę, że już od dzisiaj do roboty iść nie muszę i tego typu dolegliwości przeleżę w domu. Brzuch też czuję, że się trochę obniżył i coraz częściej trzeba korzystać z toalety.

Tak piszecie o mężach i ich zamiłowaniu do motorów... mój właśnie idzie na kurs i sama się boję o niego, jednak wypadek na motocyklu a w aucie to większe ryzyko :(

Tymuniek - dzisiaj w nocy jak się obudziłam to pierwsze co pomyślałam o Tobie ! Łączę się z Tobą myślami! Daj od razu znać jak będziecie już z małą gotowe do prezentacji :)

Lilith - też właśnie miałam zapytać o co chodzi z tym NATURALNYM cc ??

Jenny , Aga_k_m - obyście miały rację z tym instynktem macierzyńskim bo ja na ten moment to się nie widzę w roli opiekunki .. boję się, że zrobię krzywdę. Wcześniej jakoś wobec obcych dzieci się tak nie bałam a jak pomyślę o swoim to ogarnia mnie strach - oby to było przejściowe.

Lilith - szkoda, że macie TYLKo 20 minut na obejrzenie domu i pomiary... :( mam nadzieję, że tyle czasu Wam wystarczy, żeby wszystkie parametry tam pozbierać i pomierzyć jak należy. Ogólnie zazdroszczę już Wam tej przeprowadzki i życzę jak najpiękniejszego domku :p Już Wy się o to z mężem na pewno postaracie tymi swoimi dodatkami własnoręcznie robionymi :D

Maziajko - dzięki za info o Truskawce [emoji8]. Cieszę się bardzo, że jest o.k. i może przeczekać czas do rozwiązania w domku wśród rodziny [emoji4]

Pumelova - możemy Rennie [emoji3]. Życie mi uratowało w okolicach Wielkanocy. Później długo miałam spokój, no i teraz od kilku dni na nowo mnie piecze [emoji19]. Ale po zażyciu odczuwam mega ulgę.

Mamusia Muminka - spokojnie - dasz radę. W tej chwili trenowanie opieki i tak nijak się będzie miało do rzeczywistości. Zaufaj sobie i mężowi. Dacie radę - to samo przychodzi [emoji4].
Ja się stresuje karmieniem, choć J ciągła cyca przez ponad 15 m-cy [emoji6]

reklama
Pumelova - teraz dopiero doczytałam, przy zgadze spokojnie możesz robić badania krwi, nie ma to praktycznie żadnego wpływu na wyniki.
Odnośnie Rennie - jako jedno z nielicznych rzeczy na zgagę w ciąży można i polecam miętowe :D

Do góry