reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Pieczywo bezglutenowe naprawdę jest teraz w wiekszosci piekarni i sklepów. Czasami wystarczy zapytać i nawet jak nie mają to sprowadzają. Ja też mieszkam w małej miejscowości i jak zapytam to się okazuje ze wszystko jest :). Ja też zamierzam w najbliższym czasie przerzucić się na bardziej bezglutenowe jedzenie nie tylko dla kropka ale też dla zdrowia.

reklama
Tak wiec dziewczyny , nie jest tak różowo jak oczekiwałam. Beta jest dzisiaj 181 ale od wczoraj mam plemienia :(. Lekarz kazał zwiększyć ilość tabletek dowcipnych ale nie wydaje mi się żeby to był jedynie niedobór progesteronu... znam swoje ciało. Jutro idę znów na betę i się okaże co jest na rzeczy :confused:

Dziewczynki widziałam dziś znów moje maleństwo!!! Jest piękne!!! Czy to dziewczynka czy chłopiec ciągle nie chce pokazać:) Niech to będzie niespodzianka!!!
Jest piękne do mamy i taty podobne!!!! Haha... Rączką machało do mamusi i pokazywało kciuk [emoji106] czyli mówiło że jest mu tak dobrze... A później kciuk do buzi u dupką do nas się odkrecilo... Oczywiście jak to widziałam to po raz kolejny łzy same mi leciały...
Wszystko jest dobrze płynu dobra ilość nic się nie odkleja, szyjka ok...
Powoli mam odstawiac luteine...
Pozdrawiam was dziewczynki i wam wszystkim życzę takich samych wzruszeń...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczynki widziałam dziś znów moje maleństwo!!! Jest piękne!!! Czy to dziewczynka czy chłopiec ciągle nie chce pokazać:) Niech to będzie niespodzianka!!!
Jest piękne do mamy i taty podobne!!!! Haha... Rączką machało do mamusi i pokazywało kciuk [emoji106] czyli mówiło że jest mu tak dobrze... A później kciuk do buzi u dupką do nas się odkrecilo... Oczywiście jak to widziałam to po raz kolejny łzy same mi leciały...

Cudowne wieści. ....aż Łezka kręci się w oku. ..oby każda z nas mogła tego doświadczyć. ..:)

Hej! Chciałabym do Was dołączyć bo właśnie zdecydowaliśmy się na in vitro... A więc tak:
Ż mężem staramy się od 4lat... wszystkie wyniki super tylko ja mam za wysoka prolaktyne, jesteśmy po dwóch nieudanych inseminacjach i już nie chce podchodzić kolejny raz... jestem osobą wrażliwą i strasznie przeżywam to wszystko co nie omija mojego małżeństwa oczywiście:( dlatego zdecydowaliśmy się na in vitro . Byłam na wizycie u mojego lekarza i on podał mi kilka nazwisk i klinik ż Warszawy no i jednego profesora ż Białegostoku - Sławomir Wołczyński klinika ARTEMIDA . Pytanie - czy któraś z Was miała może do czynienia z profesorem ? Pierwsza wizytę mam 15lipca. Mąż sam zdecydował że tam będziemy wykonywali in vitro.
Hej, pamiętam Cię z wątku IUI. Ja obecnie jestem w Artemidzie. Profesora tylko widziałam. Starszy, siwy wydaje się być ok. Często dzwoniące kobietki o niego pytają.

Tak wiec dziewczyny , nie jest tak różowo jak oczekiwałam. Beta jest dzisiaj 181 ale od wczoraj mam plemienia :(. Lekarz kazał zwiększyć ilość tabletek dowcipnych ale nie wydaje mi się żeby to był jedynie niedobór progesteronu... znam swoje ciało. Jutro idę znów na betę i się okaże co jest na rzeczy :confused:
Liv a miesci sie w normach ta beta? Ja mialam niedawno krwawienia, plamienia nigdy nie sa dobre, ale nie musza znaczyc najgorszego. Powinnaś lezec

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Myśl pozytywnie. ..potęga podświadomości! Wszystko będzie dobrze. Tutaj dużo dziewczyn miało plamienia i wszystko teraz jest okey. Wierz w kropka :)

reklama

Super! Jeszcze nie widać?? A ja już się nie mogę doczekać żeby wiedzieć co się urodzi[emoji57]

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Do góry