reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Powiem Ci tak Mój gin kazał Mi przyjść od razu po pozytywnym teście. Potem kolejna wizyta po tygodniu. Chce mieć pewność, że nie będzie powtórki po prostu. A cholerny pech chciał, że Mi się 5cm cysta utworzyła bo jestem po stymulacji i nawet nic z hormonów nie wolno Mi brać bo może zacząć rosnąć a tak to do 12tc powinna się wchłonąć.@AnetaManiak tak udzielalam sie tez w wątku "ciąża po poronieniu".
Zabieg mialam w kwietniu, w maju pierwsza miesiączka i teraz ciążawiec w sumie tez od razu po @. Wychodze z założenia ze co ma byc to bedzie i zapewne gdybym w ciaze zaszla np. Dopiero za rok tobi tak bym sie bała. Teraz tylko nie wiem kiedy iść do gina, czy czekac ma serduszko czy moze wcześniej
![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie poza sennoscią jest ok. I cały czas bym jadłaHej ja również witam nowe dziewczyny i gratulujeJak się w ogóle dzisiaj czujecie??

mimi8334
Fanka BB :)
Oj tak senność tez mnie trzyma i napady raz gorąca a za chwile zimna.Strasznie szybko się męczę i ustanie godzine w kosciele było nie lada wyczynem .U mnie poza sennoscią jest ok. I cały czas bym jadłaale to chyba dlatego że pogoda brzydka i w domu siedzę i tylko na lodówkę patrzę
![]()

kruszynka22
Zaangażowana w BB
ja non stop chodzę senna...i rozdrażniona... no i myślałam że tylko sobie to wmawiam ale też szybko się męczę ale jak widziałam to inne dziewczyny tez o tym wspominały... ale zauważyłam już jeden plus objawów ciążowych... piesi mi się powiększyły...Hej ja również witam nowe dziewczyny i gratulujeJak się w ogóle dzisiaj czujecie??

braneta
Staranka o dzidzię:)
Jestem bardzo senna i zaczynają się mdłościHej ja również witam nowe dziewczyny i gratulujeJak się w ogóle dzisiaj czujecie??

W którym tygodniu miałyście pierwszą wizytę z USG.
@kruszynka22 piersi... to mój problem. W pierwszej ciąży miałam cyce większe od głowy
Więc ja akurat się nie cieszę że mi się powiększają 

G
goszczaca
Gość
Boże jedyny dluuuugo mnie tu nie bylo
ppowiadomienia mi nie przychodzily
a was tutaj tak duzo przybyło
ale super
witam wszystkie nowe Marcóweczki
super, ze grono się powiększa
bede trzymała za Was wszystkie kciuki, zeby fasolki rosły w siłę
Jak Wam minął weekend?

Jak Wam minął weekend?

reklama
braneta
Staranka o dzidzię:)
Piersi to także mój problem, teraz noszę rozmiar 80K a już czuję, że są większe i nabrzmiałe@kruszynka22 piersi... to mój problem. W pierwszej ciąży miałam cyce większe od głowyWięc ja akurat się nie cieszę że mi się powiększają
![]()