reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Larvunia ja mialam tak dzisiaj w nocy
malenstwo tak sie wiercilo ze wyczuwalam cos bardzo wyraznie :-)

wiecie co wam powiem? ja teraz taka placzliwa sie zrobilam i jak placze sobie do podusi to maluszek zaczyna cyrki wywijac
mam wrazenie jakby chcial mnie pocieszyc :-) a ja wtedy jeszcze bardziej becze...ale juz ze szczescia :-)

Ladina co mam po Mili jest w PL,a do kraju to ja nawet nie wiem czy na gwiazdke pojedziemy? takze musze zapomniec o tych rzeczach
a kupilam od razu jak sie dowiedzialam o ciazy w marcu na Allegro kombinezon na zime za polowe ceny...no i niezla wtopa :rofl2:
takze do kupienia mam wszystko
nawet fotelik do auta bo mialam pozyczony :-p

reklama
Lilka
no to tak jak ja wszystko musze kupic:tak: Ale jakos nie mam natchnienia, szukam tez na odpowiedniku allegro uzywanych ciuszkow, ale nie wiem jakie duze te moje szkraby sie urodza.

Witam

Już Wam piszę co z Kajunią.
Dzisiaj nie miała wizyty u dermatologa ale za to miała badanie moczu. Dostała też zastrzyk aby w razie porodu dzieci miały zdrowe płucka. Wysypka powoli schodzi. Z badań, które robią dzieciom wynika, że są bardzo silne bo puls jest powyżej 150, 160. Bardzo boli ją w pachwinach.
Na oddziale oprócz Kajuni leżałały trzy kobiety również z bliźniakami. Jedna urodziła parkę a druga dwie córeczki.
Bardzo ucieszyła się gdy jej powiedziałam, że trzymacie za nią kciuki i pamiętacie o niej. Przesyła wszystkim pozdrowienia.

siostro kajuni...wyściskaj ją od nas bardzo mocno
powiedz że wszystkie tu jesteśmy myślami razem z nią:tak::-)
wszystko będzie dobrze:-)

Siostro Kajuni
Dziekujemy za wiadomosci.
Czyli rozumiem, ze zagraza Kajuni wczesniejszy porod , ze daja je te zastrzyki?
Czy to przez ta wysypke czy cos innego?
Kajuniu trzymaj sie kochana!!!

Gorace pozdrowienia dla kajuni!kajunia trzymamy kciuki zebyscie szybko doszli do siebie;-)
a wlasnie co z ta wysypka?czym byla spowodowana i czy grozi kajuni wczesniejszy porod?

Nie macie mi za co dziękować.

Specjalnie pisałam do siostry sms żeby Was nie wprowadzić w błąd. Zapytałam się co mam odpisać w poście dlaczego dostaje zastrzyki i odpisała mi tak: „Zastrzyki dostałam JAKBY CO, bo maluchy są duże jak na bliźniaki i na tydzień ciąży i są odwrócone główkami w dół. Ale kroplówki na podtrzymanie ciąży jeszcze nie dostaje.”

reklama
Ladina... u mnie atopowe zapalenie skory trwalo od k. grudnia do k. marca - drapalam sie strasznie, lekarze przepisywali mi rozne leki, nic nie pomagalo... szok... a ja ryczalam od tego swedzenia i ran jakie sobie robilam... w koncu pojechalam do kliniki do Wrocławia i tam lekarz zalecil szpital... i fototerapie... albo zmiane klimatu na morze i plaze... i mialo byc dobrze... Pojechalismy do Egiptu na 2 tygodnie - juz 2 dnia przestalo swedziec... i zniknelo... ale lekarz ostrzegal, ze kiedys wroci... poki co mam spokoj...

Do góry