reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@mamaincogito to samo mi powiedzial,ze narazie mam sie nie martwic bo pewnie sie podniesie[emoji4]
Moja przyjaciolka tez tak miala i sie podnioslo.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kejka mocz powinnas oddawac przy kazdej wizycie z polozna. Ja mialam w 7 tygodniu a teraz mam we wtorek w 16 tygodniu. Pierwsze ich NHSkie usg mialam w 12 tygodniu ale ze udalo mi sie wziac udzial w badaniach to mialam cztery usg przed 12 tygodniem ale to z racji moich poronien.

Faktycznie zabamonika masz jakos pozno pierwszy scan.... kurcze uwazaj w tej podrozy zwlaszcza przy upalach I takim cisnieniu plus omdlenia. A ja mam dylemat czy jechac 2,5 godz pociagiem nad Morze i zostac tam pare dni ;)

My 22 jedziemy samochodem na tydzień nad morze i mamy 600 km., stwierdziłam że nie odpuszczę. We wtorek przed wyjazdem mam usg prenatalne więc mam nadzieję że będzie wszystko dobrze :)

@marta64 ja teraz bylam w podrozy 600 km i bez problemy mi sie jechalo.
Jak lekarz pozwoli to moze jeszcze zajedziemy do Chorwacji na kilka dni a jak nie to jeszcze raz na gofry nad morze[emoji4]

@marta64 ja teraz bylam w podrozy 600 km i bez problemy mi sie jechalo.
Jak lekarz pozwoli to moze jeszcze zajedziemy do Chorwacji na kilka dni a jak nie to jeszcze raz na gofry nad morze[emoji4]

M się ze mnie śmieje bo powiedziałam że nie odpuszczę bo muszę jechać na pyszną rybkę w sosie kurkowym :D parę lat temu jadłam i mi się teraz w ciąży przypomniało, no cóż zachcianki ciężarnej :D
Myślę że dam radę dojechać, w pracy siedzę po 8 godzin

Oj jak ja bym chciała pojechać nad morze! Kocham nasze polskie morze [emoji4] niestety, w tym roku nie będzie żadnych wakacji, trzeba najpierw skończyć mieszkanie... Ale w przyszłym roku nie odpuszczę, zrobię wszystko żebyśmy z maluchem pojechali [emoji4]
A tymczasem powiem Wam że mi ta pogoda odpowiada. Padało całą noc i nad ranem, teraz przebija się słońce. W końcu jest czym oddychać!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj jak ja bym chciała pojechać nad morze! Kocham nasze polskie morze [emoji4] niestety, w tym roku nie będzie żadnych wakacji, trzeba najpierw skończyć mieszkanie... Ale w przyszłym roku nie odpuszczę, zrobię wszystko żebyśmy z maluchem pojechali [emoji4]
A tymczasem powiem Wam że mi ta pogoda odpowiada. Padało całą noc i nad ranem, teraz przebija się słońce. W końcu jest czym oddychać!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
u nas też wreszcie słońce zaczęło siępokazywać, chodniki już prawie suche i powietrze jest takie rześkie

@marta64 bez problemu dojedziesz.
Zycze Ci abys znalazla wymarzona rybke,koniecznie zjedz za mnie gofra ,ja jadlam po poltora dziennie z bita smietana i dodatkami[emoji4]
Do jakiej miejscowosci jedziecie?

@kasia2309 ojj mi tez ta pogoda sie podoba ,bo ostatnio bylo mega duszno.
A w nocy dzis byla mega wichura u mnie [emoji58]az nie moglam zasnac ,balam sie bo dwa lata temu nam drzewo spadlo na autko a dzis w tym miejscu moje stalo[emoji23]

M się ze mnie śmieje bo powiedziałam że nie odpuszczę bo muszę jechać na pyszną rybkę w sosie kurkowym :D parę lat temu jadłam i mi się teraz w ciąży przypomniało, no cóż zachcianki ciężarnej :D
Myślę że dam radę dojechać, w pracy siedzę po 8 godzin

No to super ze tak dobrze sie czujesz bo ja jak dluzej prowadze to mam albo bol w dole kregoslupa lub w podbrzuszu I juz panikuje.... moze gdybym pracowala i siedziala wiecej to bym lepiej sie czula

@marta64 bez problemu dojedziesz.
Zycze Ci abys znalazla wymarzona rybke,koniecznie zjedz za mnie gofra ,ja jadlam po poltora dziennie z bita smietana i dodatkami[emoji4]
Do jakiej miejscowosci jedziecie?

@kasia2309 ojj mi tez ta pogoda sie podoba ,bo ostatnio bylo mega duszno.
A w nocy dzis byla mega wichura u mnie [emoji58]az nie moglam zasnac ,balam sie bo dwa lata temu nam drzewo spadlo na autko a dzis w tym miejscu moje stalo[emoji23]

Jastrzębia Góra, tak padło w drodze losowania.
Oj to też bym się bała po takiej akcji

No to super ze tak dobrze sie czujesz bo ja jak dluzej prowadze to mam albo bol w dole kregoslupa lub w podbrzuszu I juz panikuje.... moze gdybym pracowala i siedziala wiecej to bym lepiej sie czula

Od siedzenia w pracy boli mnie wszystko, jak wracam do domu to muszę się na chwilę położyć, a wcześniej dodatkowo mnie muliło od tego siedzenia i ugniatania brzucha. Teraz mdłości prawie przeszły, boleć mnie boli dalej ale dzieciaki mają obiecane więc nie zrobiłabym tego :) zresztą ja też się nie mogę doczekać, a skoro w pracy siedze to tam też dam radę :)

reklama
@marta64 w Jastrzebiej bylam na zielonej szkole w podstawowce hehe[emoji16]
A tam nie sa przypadkiem kamieniste plaze [emoji4]

Do góry