G
goszczaca
Gość
To wyslij kochana. Od kilku dni mnie tak mulilo, az do dziś
czuje taką lekkość. No i te mdlosci przeszly w końcu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Koniecznie muszę wypić bo imbir średnio na mnie działaTo wyslij kochana. Od kilku dni mnie tak mulilo, az do dziśczuje taką lekkość. No i te mdlosci przeszly w końcu

Możesz spokojnie i włosy i żele.U mnie mdłości jeszcze nie ma na szczęście, ale w drugiej ciąży mocno mi dokuczały [emoji17]
Imię dla dziewczynki mam wybrane od zawsze [emoji6] będzie Julka, w domu mam Jana i Jakuba. I potwierdzam, że Kubusie to łobuzy [emoji6] dla chłopca miałabym problem z wyborem.
Mam do Was pytanie. W przyszłą sobotę idę na ślub - będę świadkiem. Czy mogę pofarbować włosy? W poprzednich tego nie robiłam, ale teraz mam blond i odrosty będą koszmarne. Myślicie, że to bezpieczne? A żele na paznokcie? Można czy nie?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Hybrydy można żele już podobno nie. A włosy cóż jeśli bardzo Ci przeszkadzają to farbuj tylko wybierz jak najbardziej naturalna farbę, jednak lepiej sobie darować zwłaszcza w 1 trymestrzeU mnie mdłości jeszcze nie ma na szczęście, ale w drugiej ciąży mocno mi dokuczały [emoji17]
Imię dla dziewczynki mam wybrane od zawsze [emoji6] będzie Julka, w domu mam Jana i Jakuba. I potwierdzam, że Kubusie to łobuzy [emoji6] dla chłopca miałabym problem z wyborem.
Mam do Was pytanie. W przyszłą sobotę idę na ślub - będę świadkiem. Czy mogę pofarbować włosy? W poprzednich tego nie robiłam, ale teraz mam blond i odrosty będą koszmarne. Myślicie, że to bezpieczne? A żele na paznokcie? Można czy nie?
Ja farbowalam całą pierwszą ciążę i teraz też. Nic się nie dzieje. A co do paznokci to nie wiem jak z zelami bo robię hybrydy i jak się dowiadywalam to nie ma przeciwwskazańU mnie mdłości jeszcze nie ma na szczęście, ale w drugiej ciąży mocno mi dokuczały [emoji17]