reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosło
emoji13.png
ma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mam
emoji6.png
x1500015080-aaaaaa.jpeg.pagespeed.ic.109y1LpGSg.jpg

Załączniki

• x1500015080-aaaaaa.jpeg.pagespeed.ic.109y1LpGSg.jpg
    x1500015080-aaaaaa.jpeg.pagespeed.ic.109y1LpGSg.jpg
    57,4 KB · Wyświetleń: 501
emoji13.png
ma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mam
emoji6.png
Zobacz załącznik 814682
Przesłodka jak wszystkie Zosie:) Dobrze, że wszystko ok.

emoji13.png
emoji6.png
Zobacz załącznik 814682

Cudowna Zosieńka [emoji7] to dobrze ze krwiaka już nie ma !! A co to jest ta owodnia ? Matko z tym leżeniem to do głowy można dostać [emoji20]ale czego się nie zrobi dla Maleństwa !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cudowna Zosieńka [emoji7] to dobrze ze krwiaka już nie ma !! A co to jest ta owodnia ? Matko z tym leżeniem to do głowy można dostać [emoji20]ale czego się nie zrobi dla Maleństwa !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde byś musiała w necie przeczytać[emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Dziewczynki mam pytanko do którego tygodnia robi się Usg dopochwowe a kiedy przez brzuch ?i jak robią prenatalne to jak właśnie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki mam pytanko do którego tygodnia robi się Usg dopochwowe a kiedy przez brzuch ?i jak robią prenatalne to jak właśnie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja do końca ciąży miałam ręcznie, usg dopochwowo i przez brzuch. Prenatalne przez brzuch robią :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry