Jak Ci zasnie przy piersi i czujesz, że masz jeszcze dużo to odciagasz czy czekasz do następnego karmienia?Mialam identycznie z corka...troche popila. Potem bawila sie sutkiem...zasypiala...i tez nusialam mm...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak Ci zasnie przy piersi i czujesz, że masz jeszcze dużo to odciagasz czy czekasz do następnego karmienia?Mialam identycznie z corka...troche popila. Potem bawila sie sutkiem...zasypiala...i tez nusialam mm...
O to się zaczyna
Rodzisz SN??
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi żeby rozwarcie szybciej poszło położna kazała chodzićlub skakać na piłce
po ok 40 min z rozwarcia 0 miałam 3 cm
Choc u mnie miałam podana oxytocyne na wywołanie i poszło ekspresowo, 4.5h
Trzymam kciukikto wie,może to dziś będzie ten najpiękniejszy dzień w Twoim życiu
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Weź znieczulenie to poleci chwilę momentNo ja już na porodowce od 6:30 mnie przenieśli . Godzinę temu rozwarcie na 4 cm.
ja tez ssie te tabletkiNapisz ze spacjami to sie wyświetli np pre na len
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Powodzenia!! CzekamyNo ja już na porodowce od 6:30 mnie przenieśli . Godzinę temu rozwarcie na 4 cm.
Na poczatku probowalam odciagac ale wylatywalo 5-10ml i dalam spokoj. Czekalam jak wstanie. Teraz daje najpierw piers a po niej mleko z butli. Po pierwsze piers juz jej nie wystarcza a po drugie jak dodam mleko to nie placze bo nie jest glodna a po drugie dluzej spi...Jak Ci zasnie przy piersi i czujesz, że masz jeszcze dużo to odciagasz czy czekasz do następnego karmienia?
Weź znieczulenie to poleci chwilę moment
Ja dostałam ok 12 a o 14 było po sprawie
Czekamy na wieści![]()
Powodzenia!No ja już na porodowce od 6:30 mnie przenieśli . Godzinę temu rozwarcie na 4 cm.