reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka, ja tez cię pamietam z iui :) ty już po dwóch ivf??
Chyba tez w lutym tu z iui przyszłaś? Ja dopiero jedno ivf. Mam 35 lat. U mnie tez było słabo z jajkami i zarodkami (a mam super amh). Tzn po menopur 225 miałam 3 pecherzyki, z czego 2 dojrzale i zero zarodków do transferu.
Zmieniłam klinikę ( na nOvum). W nowej powiedzieli od razu ze mam endometriozę wiec słabe jajeczka i koniecznie długi protokół z antykoncepcja przed. Także myśle ze to będzie u mnie klucz do sukcesu. Może u ciebie tez jest potrzeba zmiany protokołu.
Ja myśle ze purgeon jest dobry. Dziewczyny ładnie obradzaly w jajka po nim.
Anett, i ja cie pamietam...

Co do purogenu to ja po nim obrodzilam w jajca, ze ho ho.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Po tym co przeszłaś, myślę, że nie będzie miał nic przeciwko, żeby Was przyjąć. Ale nie wiem nic dokładnie na ten temat bo ja z Krakowa więc na razie tu szukam pomocy. A u mnie jak w opisie - nieudane iui, pierwsze ifv - pierwsze podejście - ciąża biochemiczna, a jutro 3dc i wizyta przed crio. Mam nadzieję, że nic się nie popitoli i dostanę zielone światełko w tym cyklu :)
trzymam kciuki Kochana! :)

dzięki - ja Ciebie też pamiętam :) wszystkie w końcu wylądowały na forum o ivf :) bede pisać na bieżąco i Was regularnie czytac :) to forum to zbawienie dla nas normalnie...
Kochana musi byc dobrze! Teraz lekarka musi wymyslic inny plan. Zobaczysz do 3 razy sztuka[emoji173] [emoji173] [emoji173] po tych wszystkich dobrych wynikach to teraz tylko do kolejnej walki!!!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Co tam kochana u Was slychac? Jak sie czujesz? [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się czuję fantastycznie... Jedyne co przypomina mi o ciąży to ciągnący brzuszek u dołu... Mam tylko jakaś taka ciemnożółta wydzieline która mnie niepokoi... Ale tu M@gda pisała że też taką ma... Nie wiem, jutro wizyta to wszystkiego się dowiem... A ty jak się czujesz!? Jak twoje dzieciaczki!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Dziewczyny znow mnie troche nie bylo pewnie mnie nie kojarzycie - oprócz Aduni i Joko :) - dla przypomnienia 2 ivf nie udane w fertimedica w Wawie. Podejrzewali nam wady genetyczne bo w ostatnim ivf jakies esy floresy wyszy w komorkach i się nie pozapładniały i teraz tak:na wyniki czekalismy 4 tyg. ale jest wszystko ok! :) i teraz sie zastanawiam czy nie powinnam zmienic kliniki skoro 2 razy invitro nie udane?? Jak Wyrobiłyście? To pierwsze pytanie a drugie to powiedźcie porszę czym Was stymulowano? Ja mam 38 lat wiec dostałam elonve, ale tylko 6 pecherzykow mialam a drugim razem menopur 225 ale też tylko 6 sztuk... czy sa jakiem inne mocniejsze leki stymulejace na takie wiekowe babeczki :) ?
Ja w tym roku kończę 35 i na mnie genialnie podziałał puregon. Wyhodowałam ponad 45 pęcherzyków a w tym było 26 jajek. Mam teraz 10 zamrożonych zarodków.

Do góry