reklama
a co bylo nie tak? ze tak zapytam?klocic sie nie bede, kazdy ma swoje zdanie
swoich racji tez nikomu wpajać nie chce.
mowie z mojego doswiadczenia i kilku osob z mojego otoczenia.
pisze kilku bo niektore nie wierza w diete matki karmiacej inne juz tak (opierajac sie na wlasnych doswiadczeniach)
kazdy zrobi jak uwaza![]()
kto tak mowi? chyba Ci co mity powtarzajaa tak BTW.. czemu mowia zeby przy kp pic mamie herbate koperkową jak dziecko ma problemy z brzuchem?
dziecku sie daje a nie mamie... moze mama ma kropelki na kolki brac a nie dziecko?
aga6
Fanka BB :)
no u nas akurat tak. jestesmy na pepti przez to ze Małą ciągle wysypywało i darła sie w niebogłosy.. moze mam trudny egzemplarza co bylo nie tak? ze tak zapytam?![]()
wyjątek potwierdzajacy regule ;p
aga6
w wielu przypadkach o tym slyszalam.kto tak mowi? chyba Ci co mity powtarzaja
dziecku sie daje a nie mamie... moze mama ma kropelki na kolki brac a nie dziecko?
i polozna na patronazu i w szpitalu mi tak mowili
no to alergia...napisalam wyzej ze alergeny przechodza do krwi nic wiecej..a nie ze ktos mi mowi ze zjem kapuste czy wypije gazowane i dziecko bedzie mialo kolke,,ludzieno u nas akurat tak. jestesmy na pepti przez to ze Małą ciągle wysypywało i darła sie w niebogłosy.. moze mam trudny egzemplarz
wyjątek potwierdzajacy regule ;p
a dzieci z alergia zalecaja kp
Niektorym ludziom ciezko wytlumaczyc
poczytaj Hafije setki matek jej dziekuje za to co robi
a placz nie oznacza odrazu bolu brzuszka czy kolki..albo tego co mama zjadla
polozna starej daty....w wielu przypadkach o tym slyszalam.
i polozna na patronazu i w szpitalu mi tak mowili
Aga ja nie pisze tego bo jestem wredna ..
ale jest coraz wieksza swiadomosc rozmawiajmy z doradcami lakatcyjnymi nie polozna ktora ma wiedze sto lat do tylu...
W kazdej gazecie nawet dla mam pisza ze nie ma diety
Robila testy malej czy tak o dali pepti?
ale jest coraz wieksza swiadomosc rozmawiajmy z doradcami lakatcyjnymi nie polozna ktora ma wiedze sto lat do tylu...
W kazdej gazecie nawet dla mam pisza ze nie ma diety
Robila testy malej czy tak o dali pepti?
reklama
aga6
machanie nogami i brzucy jak balon?no to alergia...napisalam wyzej ze alergeny przechodza do krwi nic wiecej..a nie ze ktos mi mowi ze zjem kapuste czy wypije gazowane i dziecko bedzie mialo kolke,,ludzie
a dzieci z alergia zalecaja kp
Niektorym ludziom ciezko wytlumaczyc
poczytaj Hafije setki matek jej dziekuje za to co robi
a placz nie oznacza odrazu bolu brzuszka czy kolki..albo tego co mama zjadla![]()
Podziel się: