• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamusie 2018

Dawno sie nie odzywalam ale czytam na biezaco :)
Ja robie raczej tylko USG 08.08 , zastanawiam sie nad pappa ale moj lekarz jakos nie naciskal, z moja cora tez nie robilam wiec mysle ,ze dopiero jak na USG by byla jakas nieprawidlowosc to wtedy szybko polece na pappa :)
Co do imion to u nas narazie stawiamy dka dziewczynki na Amelia lub Kornelia a dla chlopca Marcel albo Oliwier ...ale to jeszcze kwestia przemyslenia :D
Kurcze a juz myslalam , ze jak weszlam w 12 tydzien to wszystko odpusci a tu dzis mdlosci caly dzien straszne.. Jedynie sennosc ciut odpuscila :o

reklama
@Anifen a jesteś w grupie ryzyka?

Ja będąc w Twoim wieku rodziłam pierwsza córkę, druga 5 lat później i tez byłam tylko ma usg, nie było potrzeby rozszerzonych badań. Teraz jednak w związku z moim wiekiem wole zrobić wszystkie badania [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja robie raczej tylko USG 08.08 , zastanawiam sie nad pappa ale moj lekarz jakos nie naciskal, z moja cora tez nie robilam wiec mysle ,ze dopiero jak na USG by byla jakas nieprawidlowosc to wtedy szybko polece na pappa :)
Co do imion to u nas narazie stawiamy dka dziewczynki na Amelia lub Kornelia a dla chlopca Marcel albo Oliwier ...ale to jeszcze kwestia przemyslenia :D
Kurcze a juz myslalam , ze jak weszlam w 12 tydzien to wszystko odpusci a tu dzis mdlosci caly dzien straszne.. Jedynie sennosc ciut odpuscila :o
Może spotkamy się 8.08 w Hipokratesie. Dr.Rybski będzie miał moje wyniki z Nifty.[emoji4]

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app

USG prenatalne mam dzień po Tobie.[emoji38]

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app

Nie jestem w grupie ryzyka mam 27 lat wiec na spokojnie staram sie nie stresowac :)

@Chrząszczyk no to moze nam sie uda :D bede trzymac kciukasy za nifty i zazdroszcze Ci ,ze poznasz plec :) i oczywiscie za nastepny dzien za prenatalne

No i dobrze...uważam, ze jeśli nie jest się w grupie ryzyka (powyżej 35 rz, poronienia, genetyczne obciążenia,ect) nie ma potrzeby robić badań, które nie są konieczne...trzeba być dobrej myśli, w końcu pod sercem nosimy największy Skarb/y...oczywiście jeśli któraś czuje taka potrzebę mimo wszystko to tez ok. [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry