• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Wreszcie sie ruszylam I zrobilam porzadki. Umylam nawet okno w kuchni:-) tak duszno jest ze po sprzataniu od razu poszlam pod prysznic. Jeszcze obiad trzeba zrobic.

No ja jestem bardzo ciekawa czy bedzie chlopiec czy dziewczynka. Czas pokaze

Miałam od początku wrażenie, że to chłopak, ale marzyłam o córci, więc tak życzeniowo myślałam, że to dziewczynka. Na tyle mocno, że nie dopuszczam innej możliwości. A dziś coś mikroskopijnego nam mignęło, ale to mogło być cokolwiek. Według dzisiejszego USG 10+3, według OM 10+1.
To mamy prawie takie same terminy, ja na 17 luty. Mi się znowu wydaje ze bedzie u nas kolejna córcia a tak podświadomie chciałabym dla męża synka ☺ Ale co tam, najważniejsze by dzieciaczki były zdrowe. A masz już dzieci, czy to będzie pierwsze? Ja o płci pewnie może coś się dowiem na prenatalne chyba ale to dopiero 8 sierpnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry