reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Lilka to zycze udanej podrozy i szybkiego pozalatwiania spraw!

Sabinko z ta zgaga to tak jak piszesz jest tylko przesad! Co ma zgaga, ktora jest w przelyku z dzidzia , ktora jest w lozysku! Nawet nie maja ze soba stycznosci! Ja mialam brutalna zgage z Allankiem i teraz tez! Allanek mial troche wloskow ale nie tak duzo jak naprzyklad Wikus od Misi a wylysial chyba w 5 miesiacu! Moim zdaniem kazde dziecko rodzi sie z wloskami ale one po czasie sie wycieraja, no chyba ze jest ich bardzo duzo!!!

Kunda witaj i widze ze nie tylko ja mam wielki bebzonik!!!! Dobrze ze u was wszystko w porzadeczku!!!

Larvuniu przyzwyczaj sie do leniuchowania bo pozniej na pewno sie nudzic nie bedziesz! Wykorzystuj ten czas na odpoczynek a zobaczysz ze jak dzidzia bedzie to bedziesz sie smiala ze tak sie nudzilas na zwolnieniu!!!!

Ja wczoraj bylam znowu w szkole rodzenia i bylo fajnie ale mam taka ruske na tym kursie i jej pytania doprowadzaja mnie do szalu! Ona wielce zdziwiona ze oddychanie, ktoregoi sie uczylysmy nie pomaga przy bolach w innych miejscach! Pozniej dowalila ze ruscy maja najladniejsze pepki na swiecie bo u nich nioe uzywalo sie kiedys klamerek do zaciskania pepuszkow! Nastepnie dowalila ze jak lekarz chce pomoc dziecku wyjsc i naciska na brzuch to dziecko na pewno urodzi sie z jakims urazem!!!
To jest ta sama co mowila na pierwszym kursie ze cukier test to szok dla dziecka!!!
Normalnie mamy z niej niezly polewke ale i tez wkurzajace jest to jak za kazdym razem strzela takie glupoty!!!

reklama
witam

u mnie uczulenia ciąg dalszy :-(
boli i swędzi jak cholera :-( tylko, że teraz moje nogi wyglądają jakbym wpadła w rój os :-( mam same wielkie bąblei jest ich pełno :-(
dzwoniłam już do gina - mam iść do dermatologa :zawstydzona/y: właśnie szukam gabinetów prywatnych :zawstydzona/y:

Krecik niezła ta kobietka:-):-D:-D:-D
Kajunia kurde dziwna ta wysypka skoro w szpitalu Ci ustępowała a teraz od nowa...masakra:baffled: wpółczuję bidulko:-:)-( jedź szybciutko do dermatologa...oby on wiedział co to za dziadostwo....

Kajuniu
co Ci sie za cholerstwo przyplatalo? A dawali Ci w szpitalu cos na to, czy samo ustapilo?

Ladina w szpitalu miałam tylko tą maść co używam w domu :zawstydzona/y:
dzwoniła do mnie szwagierka (ale nie jest w ciąży) i mówiła, że ma takie samo uczulenie :-( czyli pewnie coś się kręci w powietrzu :-(

Kajunia kurde dziwna ta wysypka skoro w szpitalu Ci ustępowała a teraz od nowa...masakra:baffled: wpółczuję bidulko:-:)-( jedź szybciutko do dermatologa...oby on wiedział co to za dziadostwo....

sabina zaraz zadzwonię do dermatologa ... o ile będzie możliwość pójdę jeszcze dzisiaj :sick:

ale u mnie pogoda sie zrobila :baffled:. ladina wykrakalas te deszcze :happy2: Teraz u mnie leje od godzinki i nie zamierza przestac.

chyba wezme sie za sprzatanie..., tylko co by tu zrobic zeby sie nie narobic :rofl2:Krecik masz racje, ze przy dziecku nie bedzie leniuchowania. Tylko,ze jak maluszek swierzo po porodzie to chyba ciagle spi i co 3- 4 h mialabym co robic :happy2: ehh... ciekawe jak to bedzie. Teraz jak nic nie robie to zaczynam sie coraz czesciej zastanawiac jak ten moj porod bedzie wygladal. Jak to bedzie po porodzie... i czy dam rade ze wszystkim. Ale jestem dobrej mysli. Najgorsze dla mnie teraz to czekanie na ten kredyt mieszkaniowy. Kurde ciagnie sie to juz straaaaasznie. Jak juz to bede miala to tylko dekoracja pokoiku dla maluszka, zakupy dla malca i wyczekiwanie na porod. Kurde tak sobie mysle, ze ja dla Marcelka jeszcze nic nie mam kupionego :eek: Zrobcie cos dziewczyny, zeby ten czas przesunac tak gdzies juz na wrzesien :sorry2: Wiadomobyloby co z kredytem.., bylabym w trakcie zakupow...a to najfajniejsza chyba frajda :-)
Ale sie rozpisalam.... biore sie za poscielenie wyrka... buzka mamcie!

Kajuniu
mam nadzieje, ze znajdziesz jakiegos przystepnego dermatologa i ze Ci pomoze..

larvuniu
ja juz sie tak nudze trzeci rok...tzn. odkad bylam w ciazy z mala. Wydawalo mi sie, ze jak sie dziecko urodzi to tak mi to zajmie czas, ze nie bede narzekac;-)
Ale okazalo sie , ze Victoria pierwsze 3 miesiace przespala, teraz tez potrafi spac 4 godziny dziennie, wiec nadal meczy mnie siedzenie w domu:baffled: Nie wiem, moze ja jakos nie potrafie sobie zorganizowac czasu. Kiedys nalezalam raczej do rozrywkowych osob:eek: a teraz siedze na doopie. Moze jakbym miala tutaj swoich znajomych inaczej by to wygladalo?:crazy:

Dzień dobry

Krecik staram sie nie denerwować,ale jak sobie pomysle o tym draniu (a jest to czasami nieuniknione) to szlak mnie bierze,ze on sobie wypoczywa nad morzem z jakąś lalą,a ja musze cieżko pracować zeby miec na chleb.Wiec zrozumcie moje złości.Kurcze na jakiego ja Debila trafiłam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kajunia kurcze nie dobrze z tym Twoim uczuleniem,nie zazdroszcze mam nadzieje ze szybko jakis lekarz Tobie pomoże.;-)
Pati zycze udanego wyjazdu do Sopotu,i smacznej rybki :-)
Misia jak ja uwielbiam grilowane jedzonko mniami,a Mc donals tez nie pogardze ale kto nie lubi fast food-ów :happy2:
Larvunia napewno niedługo bedzie Twoj upragniony kredyt i szał zakupów odbijesz sobie za wszystkie czasy.:tak:

Ja kochane umieram jest mi tak gorąco,pocę sie jak swińka i tez tak cuchnę jak ona.Okropne.:no:Ale są u nas takie upały ze wytrzymać nie mozna,a jak wchodze do kebapa to jest tam chyba z 60 stopni to sie rozpływam jak lód,ale musze.Dzis dzwoniłam do przychodni kazała mi położna zadzwonic jutro jak bedzie lekarz wiec sie dowiem co mi dolega.Jutro tez chce sie wybrać na usg do lekarza,wiec zdam wieczorkiem relacje.Tymczasem całuje was wszystkie kochane,:-D:-D:-D

reklama
Women
domyslam sie, ze nie jest Ci latwo:-( Uwierz mi napewno kiedys ten czlowiek zbierze zniwo za swoje postepowanie. A ta lala z ktora teraz sie bawi, pewnie nie jedna noc przez niego przeplacze... wiec chyba nie ma czego zazdroscic:no:

Do góry