Eraja
Fanka BB :)
Aaa bo Ty na diecie od dzisiaj? Jak Ci idzie? ^^Wlazlam akurat na Twoj post... a kysz kusicielu.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bo Ty na diecie od dzisiaj? Jak Ci idzie? ^^Wlazlam akurat na Twoj post... a kysz kusicielu.
Przecież dieta od poniedziałku [emoji12]Wlazlam akurat na Twoj post... a kysz kusicielu.
Woow, moja Teściówka przygarnęła takiego działkowego giganta ^^ Nam dała 4 mniejsze:Ja to nie umiem ciast robić. Nie wiem czemu, ale przez to, że wydają mi się trudne zawszd odpuszczam. Możesz mi dać jakiś prosty przepis jeśli posiadasz.
Wczoraj dostałam dwie cukinie ogromne i jutro będę przed pracą jeszcze się bawić i robić zapiekaną z mięsem mielonym.
Hehe a dobrze. Zjadlam pumpernikel na sniadanko z warzywami i owoce na drugie a na obiad nalesnika z grilowanym kurczakiem [emoji14] mysle niedlugo co na kolacje ogarnacAaa bo Ty na diecie od dzisiaj? Jak Ci idzie? ^^
Ja wczoraj robiłam rogaliki z budyniem ale takie giganty mi porosły, że jakby trzeba było się przed kimś bronić to spokojnie można tym zabić, hahaha. Jednak uważam że są smaczne, chopaczki też tak mówią. Niewiele ich już zostało wiec to musi być prawdaA u mnie w piekarniku siedzi ciasto czekoladowe. [emoji7][emoji7]
![]()
O matkoooo kobietooo, cudaaaa. Ale bym pojadlaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w skrócie tak mniej wiecej wygladalo moje jedzenie przed ciążą![]()
ze sie troszke pochwale bo teraz nie mam czym
Boze jak mnie teraz ciagnie do takich slodkosci a najgorsze jest to ze golonka i boczusiem tez bym nie pogardzilaJa wczoraj robiłam rogaliki z budyniem ale takie giganty mi porosły, że jakby trzeba było się przed kimś bronić to spokojnie można tym zabić, hahaha. Jednak uważam że są smaczne, chopaczki też tak mówią. Niewiele ich już zostało wiec to musi być prawda![]()
O mamo [emoji7] [emoji7]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w skrócie tak mniej wiecej wygladalo moje jedzenie przed ciążą![]()
ze sie troszke pochwale bo teraz nie mam czym
Jasne jak znajde to Ci napiszeO mamo [emoji7] [emoji7]
Mogę przepis na te pulpety na pomidorowym sosie z brukselka? Zjadła bym je [emoji15] [emoji15] [emoji7]
![]()