reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dziewczyny ja jutro wyjeżdzam do rodziny nad Dunajec :-)
Odezwę się w przyszły weekend.
Trzymajcie sie i uważajcie na siebie i na swoje fasolki.

reklama
Ewa-Krystyna strasznie mi przykro, całym sercem jestem z Tobą, zobaczysz zaświeci jeszcze słońce;-)
skarba dlaczego mnie nie ma na liscie:confused2: 6 marca poproszę
A tak wogóle to witajcie wczoraj wróciliśmy z urlopu, było wspaniale ale jak w takich wypadkach bywa za krótko:-( Pochodzilismy po Bieszczadach, a na łódce płaywaliśmy tylko godzinę:errr: Ale nic straconego bo zaklepaliśmy sobie na weekend za tydzień. Muszę tylko kamizelkę ratunkową kupić dla Przema:happy2:
No i muszę polatać po allegro poszukać jakichś łaszków dla siebie bo strasznie brzuszek mi wywaliło:-D

Wróciłam po tygodniowej nieobecności a tu takie rpzykre wiadomosci:(Ewa-Krystyna... przykro mi ale mam nadzieję ze nas nie zostawisz i jak tylko wszystko wróci do normy to wrocisz z nowa nadzieją:tak:
U mnie to tak:mdłości powoli ale przechodzą.brzuch czasem pobolewa.czesto marzy mi się leżenie.idę sobie ide i nagle nachodzi mnie taka mysl żeby sie połozyc....teraz tez tak mam - a pierwszy dzien w pracy po urlopie to najgorszy dzień w pracy:wściekła/y:ehh te zaległości.Kolezanki nic za mnie nie zrobiły...szkoda gadać
brzuszek rośnie i rośnie juz sporo osób pyta wzrokiem czy dobrze widzi;-)i ja z radościa potwierdzam:)waga nadal wskazuje tyle samo.nie nie tyje w kg tylko brzuszek odstaje:)i to mi sie podoba:)az mam ochote sie nim chwalic:)buziale Mamusie kochane:-D

a czy ktos mnie wtajemniczy w zaistaniały wątek o terminach... bo ja bym sie chętnie wpisała ale nie chciałbym zaburzać porządku:(

skarba dlaczego mnie nie ma na liscie:confused2: 6 marca poproszę

a czy ktos mnie wtajemniczy w zaistaniały wątek o terminach... bo ja bym sie chętnie wpisała ale nie chciałbym zaburzać porządku:(

milla29, niekat lista marcowych mamuś została zrobiona na podstawie danych z wątku przyklejonego "Poznajmy się". Bardzo was prosze o wpisanie się na ten wątek zgodnie z układem tam panującym:-) a ja czym prędzej naniosę wasze dane na listę mamuś:-):-) chyba, że was tam przeoczyłam:zawstydzona/y:, ale zrzucę to wtedy na roztargnienie ciążowe;-)

gdyby ktoś znalazł na liście mamuś jakieś nieścisłości albo przeoczenia to bardzo prosze o info na priva...

reklama
Do góry