reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-D;-)
Dzisiaj bylismy na działce u tesciów :tak:I czytając wasze wypowiedzi co do tesciowych to ja moge chyba sie pochwalic mam wspólne tematy z tesciowa klachamy ile sie tylko da i na tescia tez nie moge narzekać :-)Wiadomo ze czasem sa jakies zgrzyty miedzy nami ale to sa tylko drobne nieporozumienia :tak:;-)
Musze wiedziec wasza opinie na temat zdjęc których wam przesyłam otóz zmieniłam fryzurke i sama nie wiem czy na lepsze ocencie sami :sorry2:
Na pierwszych 2 to tak wygładam teraz a na pozostałych to tak wyglądałam dawniej :zawstydzona/y:

reklama
Hej dziewczyny my juz po gosciach. Mieli oni przejsc a w koncu my poszlismy do nich:eek:. Bylo naprawde fajnie:tak::tak::tak:.

Jusia mnie sie wydaje ze teraz jest lepiej:tak::tak::tak:

Czarna ja niestety nie wiem, ale pewnie powiedza ci te dziewczyny, ktore maja blogi;-):tak:

Ide polozyc Kube spac, bo jeszcze nie spi:szok::szok:

No fajnie teraz ja sama ze sobą pisze:eek:;-). Dzieci już spią M też myślałam że dziś posiedzę na BB a tu nikogo nie ma:surprised:. W takim razie i ja ide spac. Dobranoc :-)

Witam! Nareszcie udało mi się dorwac do kompa!:-) Mój włączył sobie jakąś strzelankei było 4 godziny zajęte. Już myślałam, że całą noc posiedzi!:szok: Brakło mi dziś czopków i Madzia się strasznie rzuca. Bardzo ją te zęby męczą.:baffled:
Jusia też wydaje mi się, że ta fryzurka jest lepsza. :tak:
Ja niebyłam już tak długo u fryzjera:szok: i postanowiłam się dziś wybrac. Niestety dziś panie miały pełne rśce roboty, boczesały panny młode i ich rodzinki. :eek: Moja fryzjerka na urlopie a mnie się już zbrzydły włosy i muszę coś z nimi zrobic teraz! No dobra do poniedziałku wytrzymam.:-D

Leika oświec mnie proszę, co to są trolle?:eek::baffled:

Kasiulla już trochę na ten temat napisała. Są to osoby - najczęściej głupie dzieciaki, czasem dorosłe, chore psychicznie osoby, które się nudzą i w efekcie łażą po forach, udając osoby którymi nie są - np. wymyślając sobie dzieci, których tak naprawdę nie mają. By uwiarygodnić swoje historie, przywłaszczają sobie zdjęcia dzieci znalezione w sieci.

Miałam wczoraj powiedziec dobranoc :zawstydzona/y:ale za to dzis mowie dziendobry:-)Imprezka była udana i chyba najlepiej o tym wiedzą moje dzieci:-DKasy poszło co niemiara;-)i to przeważnie na losy:tak:a zabawek z loterii tyle uzbieraliśmy ze mozna sklep otworzyć:-DPóźniej może wkleję jakieś fotki. Były pokazy strażackie i zrobili oni mnóstwo piany dla dzieci i moje maluchy w to weszły :-)Trzeba było iść się przebierać bo wszystko mokre- to piana gaśnicza i strasznie brzydko pachnie:tak:Potem córa była poskakać w dmuchanym zamku i postrzelać paintballem a mały pojeździł gokartem i tańcował pod sceną. Poszliśmy spać późno i myślałam ze się wyśpię ale Matek wstał normalnie czyli o 7:szok:

Dzień dobry laseczki :-) ale u mnie lipa za oknem deszcz...
ANIA fajnie ze wieczorek sie udal
LEIKA no wlasnie tak mi sie zdawalo ze o to chodzi, ale chyba nigdy nie zrozumiem powodow dla jakich ludzie robia takie rzeczy:no:
JUSIA ja tez jestem za nowa fryzurka od razu inaczej :tak:

reklama
hej dziewczyny:-)

Ja już po kawce rosolek sie gotuje:tak:

Aniab 190 fajnie ze imprezka udana;-)

Leika nie wiedzialam o tych trollach:szok::szok::szok: nie wiem co bym zrobiła gdyby ktoś sobie próbował przywłaszczyc moje dzieci tzn. ich zdjecia

Do góry