reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale mam dziś dzionek! Nawet czasu na BB brakuje.Byłam z Madzią na długim spacerze. Bardzo się ucieszyła, bo ostatnie dni to wieczorami wychodzimy.
Leika ja niestety też nie wiem co to są trolle?!:zawstydzona/y:

reklama
ja tez nie wiem dokladnie o co chodzi a tymi trollami ale moze LEIKA mówiła o osobach które przywlaszczaja sobie fotki dzieci i twierdza ze to ich bo o takich historiach tez slyszałam ja rpowadze bloga emi na poczatku zabezpieczlaam go haslem bo panicznie balam sie tego typu ,,gosci'' ale znajomi nie pamietali hasla potem cos zaczelo sie knocic i haslo nie zawsze dzialalo wiec zrezygnowalam a chce pisac bloga dla rodzinki i znajomych z pl

Przesyłam wam fotki naszego psa i Julii:tak:;-)

Jusia
fajne zdjęcia,piesek slodki:))))
Buziaczek załapałam się tylko na 2 zdjęcia Niuni:-:)-:)-(
ale i tak ślicznie wygląda na nich:-):-)

Co do smoczków tych śmiesznych są super ;-) ale tylko chyba na chwilę tak dla zabawy bo na codzien Małemu bym nie dawała takiego:-p

iwonka co do pedofili to daj spokuj-nie wklejajcie tylko zdjęć nagich dzieciaczków
elisabeth-zazdroszczę fajny teściów-też bym tak chciała:-);-) do moich Teściów ma tyle żalu że jak kiedyś wybuchnę to szczenki im opadną:-:)wściekła/y:
Leika a co to są te trolle??? A raczej kto??
aniab190 miłej zabawy:-):-)

CZARNA z tesciowa to tak jak ja...od poczatku nzjaomosci poprzez ciaze slub i nasze wspolne zycie z mezem zawsze widze jej skrzywiona niezadowolona i okropna mine staram sie o tym nie myslec ale zazdroszcze dziewczynom ktore moga poplotkowac i spedzic milo czas z tesciowa ja teraz nawet gdyby tesciowa byla ok ja i tak mam zal nie wiem czy to kiedys zginie wątpie...

kasiu widze że mamy tak samo:-:)-(
moi Teście niggdy nic nam nie dali a wiecznie ma mine skrzywioną :wściekła/y::wściekła/y:
o ślubie cywilnym jak im powiedzieliśmy to zdawało się ze Bóg wie jak grzeszymy
o ciąży to jakbyś widziała ich miny ......
Teść tylko pow.że życie sobie marnuje a Teściowa zrobiła minę znowu
Wymyślili żebyśmy wzieli ślub kościelny pow.że za swoich gości zapłacą (moi rodzice za naszych płacą) i co.....kur...wa teraz Nam to wypomnieli i jeszcze pretensje że ślub bierzemy-normalnie wścieknąć się z nimi idzie raz tak mówią a nast.razem że nie !!!
I musimy sami zapłacić a nie bardzo mamy z czego-jednie liczymy na gości że uzbieramy tyle kasy zeby zapłacić..... bo co innego nam zostało??? Mąż nie dostanie kredytu na taką sumę:-:)-(

szkoda słów na nich....
Dawidowi do tej pory nawet grzechotki nie kupili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale się rozpisałam
nie wiem czy zrozumiecie coś z tego

reklama
Wiecie z tymi teściami to tak chyba już jest. Na pierwszą rocznicę ślubu dostałm od teściowej kartkę z życzeniami zaadresowaną na moje imię i nazwisko panieńskie!:szok: Obok było napisane imię i nazwisko mojego męża... Na roczek naszego syna nie przyjechali, nie zadzwonili tłumaczyli się potem, że nie mieli kasy:-( Teraz się trochę poprawili ale potrafią się z dwa miesiące nie odzywac. Jest to trochę ciężkie bo mały pyta czy babcia nas nie lubi.:baffled::eek: W tym roku do męż też nie przyjechali, mam nadzieję, że się na roczku córci zjawią.:sick:

Do góry