reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-)
Z psem juz jest lapiej :tak:;-)Właśnie M poszedł na spacerek z mała i pieskiem :-)A ja musze ogarnąć mieszkanie jak ja tego nie lubie :wściekła/y:Codziennie to samo sprzatanie gotowanie i znowu sprzatanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ide cos robic bo zaraz przyjda i nic nie zrobie :tak:
no witaj w klubie jusia,,to jest chyba codzienny rytuał kobiet w domu i wogóle,,,sprzatanie,gotowanie heh

reklama
no ja lece do sklepu,ogarnąc siebie i dom...potem mężulo będzie,buziaki,miłego dnia..
obiecuje wpadać do was,,miłego weekenduuu

Dzień dobry!:-D My już powstawani, pojedzeni i pokawkowani! Mężuś pojechał do banku, a ja muszę też troszkę ogarnąc.:dry:
Jusia to super,że piesek się dobrze czuje.
Ewcia miłego dnia z męzem!;-)
U nas pogoda nawet w miarę trochę słońca ale bez upału. Może dziś na chwilkę wyjdę z synusiem.:confused:
Idę ogarnąc kuchnię, niestety nie mam pomysłu na obiadek!

IWONKA na szczescie puk puk odpukac nie boli maz dal mi rano jakas tablete kazal rozgrysc na zebie i przeszlo
teraz jest w pracy bedzie w domciu wieczorem kolo18
ja mam do sprzatniecia kuchnie i lazienke noi nasz pokuj :)

dziewczyny myslicie ze to realne znalesc prace w necie to znaczy mozna pracowac w domu przez kompa? duzo opini mowi ze to naciaganie jak halupnictwo a ja bardzo chcialabym sie czyms zajac miec cos swojego co bede wiedziala ze musze zrobic jakas motywacje:dry:

Hej dziewczyny:-)
U nas dzis zapowiada sie ładny dzien ja już od 8 na nogach ale nie mialam czasu zajrzec bo sprzatanie pranie , bo dzis goście;-).

Buziaczek Blaneczka jest super, śliczna. :tak::tak::tak: Pozdrawiam cie bardzo serdecznie i nikt tu ciebie nie zapomnial:tak::-)

Jusia bardzo współczuje ci przeżyc to musiało byc bardzo trudne. Z pieskiem napewno bedzie wszystko ok:tak:

Ewcia to już dziś bedzie twój M nacieszcie sie soba:tak::-)

Wiecie co troche mnie Buziaczek przestraszyła z tymi pedofilami nie wiem czy nie zlikwidowac moich albumów z galerii:confused::confused:. OO Kubuś wstał to ide odkurzać :dry:

Witajcie! Dzis był rekord do czytania... 7 stron, ale daję radę... nie poddaję się...

Ewcia, Iwonka2006- fajnie macie, że już się staracie, też bym chciła, ale po cc to ze dwa latka trzeba poczekać... o rany ja tez musze powalczyć na tej naszej-klasie, może cosik się uda?.... Ewcia to romantycznego wieczorku Ci życzę, zaraz sama nabiorę ochoty:-DIwonka2006 ja tez Kubę kapię o tej samej godzince co Ty Waneskę.

Jusia22- dobrze, że z pieskiem juz lepiej, ale nie mów, że to ostatni, ja tez tak mówiłam jak mieliśmy owczarka, ale mąz tak mi dziurę w brzuchu wiercił, ze zgodziłam się na nastęnego i teraz jak widze ile sierści lata po domu to tez krzycze że to ostatni, ale widzę że Kuba uwielbia zwierzęta, więc pewnie i tak nie będe miała nic do gadania:-) no i masz rację, czas nie leczy ran, po prostu my uczymy się żyć z tym co przeżyliśmy...święte słowa:tak:

Tusia a mi się Twoje smoczki podobają i też bym kupiła ale tak żeby mieć , bo może na ulicę bym z takim nie wyjechała, mimo wszystko rozbawiły mnie do łez:-D:-D:-D

Buziaczek- masz śliczną córeczkę

Kasiula matula- mi tez marzyłaby się praca w domu, ale ciężko trafić na coś konkretnego i uczciwego, jak coś znajdziesz to daj znać;-)większośc ofert to skręcanie długopisó które potem musisz samam sprzedać, albo wpłacic wpisowe, to od razu śmierdzi jakimś przekrętem.

Iwona.c- co do tych pedofili to jest wysoce prawdopodobne, ze przeglądają takie strony, ale przeciez w galerii nie zamieszczasz gołych zdjęć a takie ich najbardziej interesują... nawet administracja ostrzega, zeby zdjęć na golaska nie wklejać tak dla własnego bezpieczeństwa...

A do mnie dziś teściowei przyjeżdżają... nawet się ciesze, bo trochę rozrywki będę miała a nie ciągle sama... a mama super teściów... wszystkim takich życzę...

iwona.c28 - ja w ogóle nie wklejam zdjęć na wątkach otwartych - jedynym wyjątkiem jest to maleńkie zdjęcie w suwaczku - nie tylko ze względu na pedofili ale i na powszechne na forach Trolle.

Idziemy dziś z mężem do kina na Shreka wreszcie!!!

reklama
Do góry