Paraplu
Fanka BB :)
@AlexF nawet nie wiesz, jak bardzo się z Tobą zgadzam! Ostatnio sobie nawet ukradłam łyczka energetyka od mojego. Chcę już luty!
Tez chce
<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
@AlexF nawet nie wiesz, jak bardzo się z Tobą zgadzam! Ostatnio sobie nawet ukradłam łyczka energetyka od mojego. Chcę już luty!
Napisałam Ci niby na priv ale okazało się, że poszlo coś nie tak i w wątku dot. tabelki wpisałam swoje dane do uzupełnienia. Wpiszesz mnie?[emoji7]Pewnie. Zaraz to zrobie bo juc ogarnelam chyba jak dziala ten szmelc zwany komputerem skoro widzicie tabelke [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Napisz mi na priv dane jakie chcesz umiescic w tabelce i zaraz Cie dopisze bo wlasnie pracuje przy kompie
<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>
Napisałam Ci niby na priv ale okazało się, że poszlo coś nie tak i w wątku dot. tabelki wpisałam swoje dane do uzupełnienia. Wpiszesz mnie?[emoji7]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam problem z oddychaniem zwłaszcza gdy leżę, ale to chyba właśnie przez zatykajacy się nos w ciąży, rozpulchnione śluzówki. Ktors też o tym pisała.Dziewczyny was też męczy już zadyszka??? To nie jest normalne że wejdę po schodach i muszę usiąść...nie w tym momencie ciąży.
A jak to jest z l4. Macie że możecie chodzić? Jak z wyjściem do kina czy wyjazdem do rodziny na l4? Można?
Ale można to obejść, gdyż lekarz może zalecic spaceryL4 "2"czyli chodzone pozwala tylko na wyjście do lekarza, apteki, na badania i do sklepu po produkty pierwszej potrzeby jeśli nie ma kto ich za ciebie zrobić i najlepiej mieć paragon w razie kontroli.