susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
No JOASIEK ja tez jestem pelna uznania!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!:-)
i oczywiscie mi tez Cie brakowalo...w ogole mam ostatnio wrazenie ze jakos tak malo nowych postow na lutowkach....wakacje????
:sick:czy dzieci wymagaja wiecej uwagi...? u mnie na pewno to drugie bo LAilusiowy kryzys nadal trwa....a zebow nadal nie ma....
WOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!:-)
i oczywiscie mi tez Cie brakowalo...w ogole mam ostatnio wrazenie ze jakos tak malo nowych postow na lutowkach....wakacje????
:sick:czy dzieci wymagaja wiecej uwagi...? u mnie na pewno to drugie bo LAilusiowy kryzys nadal trwa....a zebow nadal nie ma....

Może to kwestia tego, że wychowałam sie w domu bez chłopa, a ze mama ma dwie lewe ręce do takich spraw, to musiałam się siłą rzeczy nauczyć wielu takich robótek w domu. No i teraz wolę i lepiej wychodzi mi jakieś majsterkowanie, takie roboty remontowe, czy składanie komputera, niż gotowanie albo szycie...
Od soboty znów ma takie kolkowe bóle, już nie wiem sama, od czego to może być:sick:
, szczęście w nieszczęściu to mam do pracy 15 minut piechotką i jako karmiąca będę pracowała od 8 do 15.20.