A jest jakaś ilość maksyma lnie ile można kupić produktów?Ja wczoraj byłam stacjonarnie i wszystko było :-) kupiłam odzywki do włosów, olejki do włosów, balsamy, balsamy dla ciężarnych, maseczki, odżywkę do paznokci i pomadke ochronną :-) więc można szaleć
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Danego produktu jedna sztukę. Każdy kosmetyk musi być innyA jest jakaś ilość maksyma lnie ile można kupić produktów?
padiq
Fanka BB :)
Kurcze odpowiedź wkleiła mi się w treści. Trzeba otworzyć żeby przeczytać.Dziewczyny mam pytanie. Jak to jest z dentysta w ciąży na NFZ? Ja chodzę prywatnie i nie mam pojęcia ale mam koleżankę w ciąży w 13tyg boli ja i chcę iść na NFZ i pytanie czy znieczulenie jest płatne?
Znieczulenie powinno być bezpłatne. Powinni ją z bólem przyjąć od razu. Musi oczywiście kartę ciąży albo inny papier porwierdzający zabrać. Ciężarne na nfz powinny do lekarza specjalisty zostać przyjęte od razu ,a w przypadku braku możliwości najpóźniej w ciągu 7 dni. Tyle w teorii bo z praktyką bywa różnie.
![]()
Nie mam. Możliwe że będą na wieczór. Kurcze, ciągle mnie ścina... Pospałabym jeszcze. A tu prawie 16
Ciasto na bułeczki wyrasta
@iwilleatyou czekałaś dokładnie 1,5h?
gie_er
Ja też bym pospala a tu z Nadią nie ma co zrobić [emoji20]Nie mam. Możliwe że będą na wieczór. Kurcze, ciągle mnie ścina... Pospałabym jeszcze. A tu prawie 16![]()
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
iwilleatyou
Nie bo ja dalam na cieply grzejnik i w 40 minut byla pelna michaCiasto na bułeczki wyrasta@iwilleatyou czekałaś dokładnie 1,5h?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom