reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Camy, mnie w ciazy z Simonkiem bolal prawy jajniczek, teraz tez mnie ciagnie prawy...
Dorota rob test ja na 100% jestem pewna Twojej ciazy, ty Gwiazdeczko jeszcze poczekaj i sie nie goraczkuj ,kto wie moze tez jestes w ciazy ale spokojnie. Dorot prosze testuj , ja przed @ nie bylam wilgotna i co @ przyszla. Temp. niby byla o.k. , jakies nudnosci i zawroty glowy ale trudno. Sama pisalas ze skoki temp. to normalka, testuj i zdaj nam raport. Za wszystkie mocno trzymam kciuki- ale nie nakrecajmy sie. DOROTA TESTUJ< NAJWYZEJ BEDZIE I , ALE BEDZIEMY JUZ MIELI PEWNOSC.
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorota rob test ja na 100% jestem pewna Twojej ciazy, ty Gwiazdeczko jeszcze poczekaj i sie nie goraczkuj ,kto wie moze tez jestes w ciazy ale spokojnie. Dorot prosze testuj , ja przed @ nie bylam wilgotna i co @ przyszla. Temp. niby byla o.k. , jakies nudnosci i zawroty glowy ale trudno. Sama pisalas ze skoki temp. to normalka, testuj i zdaj nam raport. Za wszystkie mocno trzymam kciuki- ale nie nakrecajmy sie. DOROTA TESTUJ< NAJWYZEJ BEDZIE I , ALE BEDZIEMY JUZ MIELI PEWNOSC.
Beatko chyba nie doczytałaś forum. Już dzisiaj testowałam i nie jestem w ciąży:-(. Wyszła tak jak poprzednio gruba ale jedna krecha

Obym dostała jak najszybciej to będziemy się starać w podobnym czasie:-)
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Dorotko a może powinnas zatestowac rano???? Wtedy hormon hcg jest silniejszy :-)
Dorotko masz problem, kurcze sama juz nie wiem. Wtedy czekaj, jak @ nie dostaniesz przez 2 tyg. to idz do lekarza a poki co , czekaj. Zobaczymy co bedzie dalej. Maz dzwonil, sa jakies problemy z jego certyfikatem, lekarka ktora miala mu dokument wystawic poszla na zwolnienie i bedzie dopiero we wtorek, maz nie moze sie do niej dodzwonic, nie odbiera telefonu. Czas ucieka i nie mamy pojecia co dalej zrobic w tej sytuacji. W Cenyrum Szkolenia nikt nic nie wie, na nowe szkolenie nie ma juz czasu . Same klopoty, zawsze tak jest. Mam nadzieje ze jutro wszystko sie wyjasni.
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorota27 ja bym na Twoim miejscu zrobila betaHCG z krwi, testy niektorym nie wychodza, to ze w 1 ciazy Ci wyszedl nie znaczy ze teraz wyjdzie tak odrazu, poczekaj kilka dni,ale jak wredota nie przyjdzie to zrob bete.
Na razie jeszcze odczekam kilka dni Eni. Zresztą tutaj w małym miasteczku Irlandii nie mam jak zrobić tego badania. Oni tutaj inaczej podchodzą do ciężarnych. Nie ma praktycznie badań ginekologicznych, a mocz sprawdzają za pomocą paska testowego więc tak samo jakbym zrobiła test w domu.
A polska klinika jest kupę kilometrów od mojego miasteczka. Poczekam. Jak nie dostanę to w niedziele może znowu zatestuje (to byłby już 3 test haha).
reklama
Podziel się: