reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dorota rob test ja na 100% jestem pewna Twojej ciazy, ty Gwiazdeczko jeszcze poczekaj i sie nie goraczkuj ,kto wie moze tez jestes w ciazy ale spokojnie. Dorot prosze testuj , ja przed @ nie bylam wilgotna i co @ przyszla. Temp. niby byla o.k. , jakies nudnosci i zawroty glowy ale trudno. Sama pisalas ze skoki temp. to normalka, testuj i zdaj nam raport. Za wszystkie mocno trzymam kciuki- ale nie nakrecajmy sie. DOROTA TESTUJ< NAJWYZEJ BEDZIE I , ALE BEDZIEMY JUZ MIELI PEWNOSC.

Dorota rob test ja na 100% jestem pewna Twojej ciazy, ty Gwiazdeczko jeszcze poczekaj i sie nie goraczkuj ,kto wie moze tez jestes w ciazy ale spokojnie. Dorot prosze testuj , ja przed @ nie bylam wilgotna i co @ przyszla. Temp. niby byla o.k. , jakies nudnosci i zawroty glowy ale trudno. Sama pisalas ze skoki temp. to normalka, testuj i zdaj nam raport. Za wszystkie mocno trzymam kciuki- ale nie nakrecajmy sie. DOROTA TESTUJ< NAJWYZEJ BEDZIE I , ALE BEDZIEMY JUZ MIELI PEWNOSC.

Beatko chyba nie doczytałaś forum. Już dzisiaj testowałam i nie jestem w ciąży:-(. Wyszła tak jak poprzednio gruba ale jedna krecha :sorry2:. Więc teraz jestem pewna,że to moje hormony szaleją. Nadal czekam na @. Śluzu sporo haha. Nudności raz mam raz nie. A jednak to nie ciąża.
Obym dostała jak najszybciej to będziemy się starać w podobnym czasie:-)

Nie, dam sobie już spokój. Teraz już wiem,że nie jestem w ciązy,więc spokojnie będę czekać na @

Dorota27 ja bym na Twoim miejscu zrobila betaHCG z krwi, testy niektorym nie wychodza, to ze w 1 ciazy Ci wyszedl nie znaczy ze teraz wyjdzie tak odrazu, poczekaj kilka dni,ale jak wredota nie przyjdzie to zrob bete.

Dorotko masz problem, kurcze sama juz nie wiem. Wtedy czekaj, jak @ nie dostaniesz przez 2 tyg. to idz do lekarza a poki co , czekaj. Zobaczymy co bedzie dalej. Maz dzwonil, sa jakies problemy z jego certyfikatem, lekarka ktora miala mu dokument wystawic poszla na zwolnienie i bedzie dopiero we wtorek, maz nie moze sie do niej dodzwonic, nie odbiera telefonu. Czas ucieka i nie mamy pojecia co dalej zrobic w tej sytuacji. W Cenyrum Szkolenia nikt nic nie wie, na nowe szkolenie nie ma juz czasu . Same klopoty, zawsze tak jest. Mam nadzieje ze jutro wszystko sie wyjasni.

Dorota27 ja bym na Twoim miejscu zrobila betaHCG z krwi, testy niektorym nie wychodza, to ze w 1 ciazy Ci wyszedl nie znaczy ze teraz wyjdzie tak odrazu, poczekaj kilka dni,ale jak wredota nie przyjdzie to zrob bete.

Na razie jeszcze odczekam kilka dni Eni. Zresztą tutaj w małym miasteczku Irlandii nie mam jak zrobić tego badania. Oni tutaj inaczej podchodzą do ciężarnych. Nie ma praktycznie badań ginekologicznych, a mocz sprawdzają za pomocą paska testowego więc tak samo jakbym zrobiła test w domu.
A polska klinika jest kupę kilometrów od mojego miasteczka. Poczekam. Jak nie dostanę to w niedziele może znowu zatestuje (to byłby już 3 test haha).

reklama
Do góry