reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie kobietki. U mnie póki co @ nadal nie ma. Temp 36.5,czyli o 0.1 większa niż wczoraj. Cały czas czuję pochwę ( ale to pewnie dlatego,że przedwczoraj było przytulanko i to od wczoraj zaczęłam ją czuć ;-)).
Kasia_2005 poczekj do niedzieli i testuj na normalnych testach ciążowych bo owu nie są w tym momencie zbyt pewne.
Gwiazdeczko no cóż :sorry2:. Pewnie już wyjechałaś ale mam nadzieję,że pójdziesz do gina w Polsce i coś ci doradzi.
Beatko cholercia też bym chciała żeby wszystko się wreszcie unormowało :crazy:

reklama
Jade kupic te testy owul. bede potrzebowala za pare dni waszej pomocy, mam nadzieje ze bedzie dobrze. Dorotko poki co czekaj , innego wyjscia nie ma. Maz jeszcze nie dzwonil, kurcze martwie sie co mu tam powiedzieli.

Jedź Beatko po te testy. Będziemy cię wspierać i z pewnością cię nie opóścimy. Ja czekam choć po wczorajszym negatywnym testowaniu jestem spokojna, wyluzowana i pewna,że nie tym razem

DOROTKO WIEC CZEKAJ NA @, BEDZIEMY RAZEM SIE WSPIERAC. jA CI Z GORY DZIEKUJE ZA WSPARCIE. nAZ WRACA DZIS W NOCY, WIEC JUTRO RANO BEDZIE W DOMU.

Witajcie
ja wczoraj zaczelam testowanka owu wyszla jedna kreska wiec na razie nic
moze dobrze bo chcialabym zeby nam sie "zdarzylo" po sobocie bo w sobote goscie na noc :baffled::crazy::sick:

NiaNia,pytanko do Ciebie, bo ty robilas test owu i wykazal ci ciaze? Ja wlasnie zrobilam i jest bardzo bladziutka druga kreska. Teroria mowi,przy testach ze pokaze ciaze,ale tylko gdy sie pojawia dwie grube krechy. U mnie pojawila sie bledziutka. No nic,czekam do niedzielnego normalnego testowowanka.

Dorotko, jak u Ciebie? Nie ma @?? Gwiazdeczko a jak tempka?
NiaNia,Eni, jak samopoczucie?
Miłego dzionka dizewczynki, ja uciekam na plażę, super pogodka,aby się nie..

Testowałam owulacyjnym jakies dwa dni przed @, wyszły dwie kreski, druga blada :tak::tak::tak: ale widoczna gołym okiem :-)
Takze kochana myślę, ze jestes na dobrej drodze.

Choć ja osobiscie nie ufam owulacyjnym w tym kontekscie. Kiedy zrobilm ten test owu i wyszły dwie kreski, juz praktycznie widziałam ze jestem w ciązy:tak:

Wiem co czujesz Kasia. To było chyba najbardziej dłuzące się dni jakie pamietam :-)

Witajcie
ja wczoraj zaczelam testowanka owu wyszla jedna kreska wiec na razie nic
moze dobrze bo chcialabym zeby nam sie "zdarzylo" po sobocie bo w sobote goscie na noc :baffled::crazy::sick:

Ja nic nei chce mówić, miałam taką samą akcję. Martwiłam się , ze mam gosci na noc kiedy akurat wypadnie mi czas płodny...:-D
I faktycznie goscie byli, dni płodne były ...i przytulanie było :zawstydzona/y::-p:-) Najfajniejsze i totalnie spontaniczne :rofl2: A teraz mam dwa suwaczki :-)

Ja nic nei chce mówić, miałam taką samą akcję. Martwiłam się , ze mam gosci na noc kiedy akurat wypadnie mi czas płodny...:-D
I faktycznie goscie byli, dni płodne były ...i przytulanie było :zawstydzona/y::-p:-) Najfajniejsze i totalnie spontaniczne :rofl2: A teraz mam dwa suwaczki :-)
tylko my mamy 2 pokoje i bedziemy spac razem w 1 pokoju:sorry2:hehe ale w sumie....:rofl2: no ale moze jednak nie bedzie to w sobote :crazy:

Hej dziewczęta. Jak tam samopoczucie u was dzisiaj? Bo u mnie przynajmniej jak na razie super. Mam ochotę tańczyć, śpiewać, balować :-D. Żadnych mdłości, dolegliwości. Pomimo,że za oknem pochmurno to i tak mam humorek!!!
Tak sobie myślę,że @ jeszcze się nie wybiera za szybko do mnie. Nie dostałam jeszcze brzusia jak to zwykle bywa, piersi nie nabrzmiałe :happy2:. Widać szykuje się niezłe opóźnienie. Hormony szaleją we mnie jak nic ha ha.Chyba,że się zdziwię jak dostanę dzisiaj lub jutro;-).
W ciąży nie jestem pomimo rzekomych objawów - nie objawów. Śmiać mi się chce z tego mojego pokręconego cyklu:rofl2:.
Życzę wam udanego dnia i humorku takiego jak mój

reklama
Dziewczynki tesciki owul. juz mam . Teraz je schowam zeby o tym za duzo nie myslec a potem biore sie ostro do roboty, zobacze co z tego wyniknie. Na sukces nie licze, traktuje to z lekkim przymrozenia oka, moze i lepiej, wtedy sie tak nie rozczaruje. Teraz szybko robie obiadek bo jestesmy glodni. Gwiazdeczko trzymam kciuki za twoja fasolke.

Do góry