malinka1000
Fanka BB :)
tez boje się o szyjke a wizyte mam dopiero za tydzień. na razie nic poza kluciami się nie dzieje wiec grzecznie czekam ale jak cos tez jade na pogotowie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Och dziewczyny, 3 dni mnie nie było na forum, miałam zatrzęsienie w pracy, postaram się dzisiaj doczytać, ci tam u Was. Pozdrawiam ciepło
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a swędzi Was skóra? Mnie od jakiegos czasu tak. Ginekolog nastraszyla cholestazą ale wyniki alat/aspat/bilirubina/fosfataza zasadowa w normie. Nie wiem czy to ja juz wariuje czy co.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
@malinka1000 zapomniałam na śmierć ale dzis zapytam, wybacz.
Wróciłam z Jyska z puchatymi kocykami, futrzanymi poduchami i flanelowa posciela. Winter is coming![]()
Hejkaja lubię czytać, raz przeczytałam chyba ponad 200 postów
![]()
Mnie nic nie swędzi, miałam epizod taki ze cycuchy miałam gorące, ale przeszło.
Flanelka jest milusia. Mam jedną piżame flanelowa na zimę i czasami musiałam się odkrywać, bo było mi tak ciepło.
W ogóle będę debiutowac w koszulach nocnych po porodzie, nigdy nie lubiłam. Kiedyś próbowałam spać w jednej, ale rano obudziłam się w niej owinietej wokół szyi![]()
To jak i ja - w domu śpię nago, na wyjazdach w tshircie i spodniach pidżamowych. Koszule nocne są mi obce
Dziewczyny myślicie że nospa to będzie dobry pomysł na ból brzucha przy jelotowce?
Po smecte to ja nie pojde a mój też jeszcze nie ma siły... Narazie na szczęście wymiotów jeszcze nie ma tylko.strasznie.mnie muli i żołądek takie skurcze łapie.
Nago to nieeee, jam wstydliwa![]()
Tak, możesz wziąć jeśli nie masz wymiotów.
W ogóle zapewne wiecie, ale jest wersja niegorzkiej nospy, nospa comfort, też ma 40mg drotawerinum.