• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Z innej beczki.
Może dziwnie to zabrzmi, ale byłam dosyć przywiązana do swojego ciała przed ciążą, lubiłam, żeby było w miarę umięśnione i wysportowane.
Rosnący brzuch mnie nie martwi, ale właśnie zauważyłam, że robi mi się rozstęp mięśni brzucha... i dosyć mnie to zdołowało, że tak wcześnie (19tc).
Jak napnę lekko brzuch jak się podnoszę robi mi się "namiocik" na środku, zwłaszcza w wyższych partiach brzucha.
Czytam o tym, i w sumie niewiele na to można poradzić, trzeba walczyć po porodzie, żeby mięśnie się zeszły.
Czy któraś z Was też tak ma?
Albo miała w poprzedniej ciąży?

Z innej beczki.
Może dziwnie to zabrzmi, ale byłam dosyć przywiązana do swojego ciała przed ciążą, lubiłam, żeby było w miarę umięśnione i wysportowane.
Rosnący brzuch mnie nie martwi, ale właśnie zauważyłam, że robi mi się rozstęp mięśni brzucha... i dosyć mnie to zdołowało, że tak wcześnie (19tc).
Jak napnę lekko brzuch jak się podnoszę robi mi się "namiocik" na środku, zwłaszcza w wyższych partiach brzucha.
Czytam o tym, i w sumie niewiele na to można poradzić, trzeba walczyć po porodzie, żeby mięśnie się zeszły.
Moje dwie przyjaciółki to spotkało. Niby są jakieś ćwiczenia na to ale nie znam ich musiałabyś bardziej się w to zagłębić, umówić się do fizjoterapeuty, który doradzi jak to ćwiczyć

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Z innej beczki.
Na fb ma profil fit mam Anna dziedzic i u niej było o tym jakiś czas temu, specjalne ćwiczenia też ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry