kingaa25
Fanka BB :)
Super! [emoji8][emoji5]Dziewczyny... szyjka 35mm, w posiewie flora fizjologiczna! Chce mi się płakać ze szczęścia [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super! [emoji8][emoji5]Dziewczyny... szyjka 35mm, w posiewie flora fizjologiczna! Chce mi się płakać ze szczęścia [emoji16]
Mi sie wydaje, ze po prostu byla zle zmierzona. Mi gin mowila, ze pomiar przez brzuch nigdy nie bedzie tak dokladny. Najwazniejsze, ze jest ok [emoji5]Nie wiem co się na to złożyło. W piątek miałam mierzona przez brzuch a dzisiaj przezpochwowo, ale nie wiem czy może być aż taka różnica w pomiarach? Chyba nie. W każdym razie pani dr pomierzyła kilka razy i nijak nie wychodziło 22mm [emoji4]
Też tak słyszałam.Mi sie wydaje, ze po prostu byla zle zmierzona. Mi gin mowila, ze pomiar przez brzuch nigdy nie bedzie tak dokladny. Najwazniejsze, ze jest ok [emoji5]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi sam w sobie ostatnio nie twardnieje. Kiedyś jak leżałam na wznak mialam właśnie taką górkę, dlatego kładę się tylko na bokach. Zauważyłam jednak, że ostatnio budzę się w nocy na siku z pozycji na wznak. I nawet może nie wiem, że twardnieje w nocy, hm. No i twardnial mi ostatnio nawet jak leżałam na boku ale to po orgazmie [emoji12] i teraz już się trochę lekam.Powodzonka na wizytach i USG, dobrze czytac od rana dobre wieści.
Ja nadal coś nie domagam, wczoraj miałam wrazenie, że mi twardnieje brzuch wieczorem. Dziś leże, tylko pojde do osiedlowej biedronki po bułki i coś do obiadu.
Ja wczoraj trochę pochodziłam i poprzednią noc miałam chodzoną po schodach do toalety, fajnie było... W sobote też trochę postałam i pochodziłam. Zobaczymy dziś się polenie.Mi sam w sobie ostatnio nie twardnieje. Kiedyś jak leżałam na wznak mialam właśnie taką górkę, dlatego kładę się tylko na bokach. Zauważyłam jednak, że ostatnio budzę się w nocy na siku z pozycji na wznak. I nawet może nie wiem, że twardnieje w nocy, hm. No i twardnial mi ostatnio nawet jak leżałam na boku ale to po orgazmie [emoji12] i teraz już się trochę lekam.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz mi mówił, że jak ustępuje po spoczynku to nie ma powodów do obaw.Ja wczoraj trochę pochodziłam i poprzednią noc miałam chodzoną po schodach do toalety, fajnie było... W sobote też trochę postałam i pochodziłam. Zobaczymy dziś się polenie.
Mi mierzy przy badaniu "recznie" na każdej wizycie ale ostatnio poprosilam tez o pomiar usg dopochwowym. Nie było z tym najmniejszego problemu. Chodzi Ci o pomiar za pomocą usg?Też tak słyszałam.
Dziewczyny, czy macie mierzone szyjki na każdej wizycie jeżeli poprzedni pomiar był dobry?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie to nie narzekam, bo jak położyłam się spać o północy, tak o 11 wstałam [emoji3]Jejku, ale ci dobrze. Mnie siusiu budzi ok. 6:00 i już nie zasypiam[emoji33]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom