reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze piękne rosnące BRZUSZKI

Silka

Szczęśliwa Mamusia Alanka
Miasto
Gorzów Wielkopolski
Zakladam wąteczek, tak jak obiecałam :happy:

Jako założycielka zobowiązuję się do wklejenia zdjęć dzisiaj wieczorkiem :tak:

I czekam na Wasze piękne rosnące BRZUSZKI

reklama
Zakladam wąteczek, tak jak obiecałam :happy:

Jako założycielka zobowiązuję się do wklejenia zdjęć dzisiaj wieczorkiem :tak:

I czekam na Wasze piękne rosnące BRZUSZKI

Silka, ja mam taka figurę, że jak się dobrze nadęłam to spokojnie mogłam udawać trzeci miesiąc :sorry2: a teraz moja koleżanka w czwartym ma mniejszy brzuch odemnie... może jeszcze trochę poczekam, co? darujecie mi? :zawstydzona/y:

Dorotka NIE!!! ;-);-);-);-) Dawaj brzuszek :tak: Chcemy zobaczyć :tak:
Ja nie należę do najszczuplejszych i już przed ciążą mój brzuszek był lekko zaokrąglony :tak::-D Ale teraz już widzę teki większy... Chyba ciążowy... Chociaż pewna nie jestem czy nie jest to przypadkiem efekt folgowania w jedzeniu ;-) :cool2:

Tak czy siak Dorotka chcemy widzieć Twój brzucholek :tak:

Buziaczki Kochana :-):-):-)

Tak czy siak Dorotka chcemy widzieć Twój brzucholek :tak:

No dobra. Ale to po weekendzie, dobra? Bo mamy w domu remont (tak w ramach przygotowań) i mąż by mnie chyba zabił, gdybym poprosiła żeby mnie wśród tego całego bajzlu jeszcze mnie fotografił :D (on sam wszystko robił).

no to ja troszke na to poczekać musze mój brzuch jest chyba nawet wklęsły ale tylko jak cos podrosnie napewno pokaze haha ;)

Dziewczynki miałam wkleić brzuszek, ale wczoraj całkiem niespodziewanie przyszli do Nas goście i nie miałam jak... A teraz w pracy siędzę... Postaram się zrobić to dzisiaj wieczorkiem :tak: No i oczywiście pod warunkiem, że mój aparat znów się nie zbuntuje :wściekła/y::angry: Chyba mnie nie lubi :-D

Buziaczki!!!!!

czesc kochane!
jestescie bardzo niesmiale widze.... to ja jako listopadoweczka wkleje swoj zeby bylo Wam latwiej... nie wstydzcie sie :-D:-D:-D nie ma czego.. to juz duma, ze bedziecie mama!
przelom 26-27 tydzien:

reklama
No mamusie kwietniowe ciekawa jestem Waszych brzuszkow:-D
Moj 2 kwietnia wyglądał tak

Ciekawe jakie Wasze beda w kwietniu 2008....;-)

Do góry