reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc dziewczyny zycze Wam milego dnia. Dorotko mam nadzieje ze u Ciebie szybko wszystko sie wyjasni co dzieje sie w twoim organizmie, jednak poki nie ma @ - to mocno trzymam za Ciebie kciuki.
Dziewczyny mam nadzieje, ze dzieki tym testom co teraz kupilam , to moze teraz uda sie- poki co meza nie ma jest w K - owie, ja mam 5 dc wiec ma to i dobre strony. ja wroci to bedzie wypoczety i plemniczki beda mocne, wiec nie ma tego zlego ...
K_asiu, Kasiu 2005 co tam u was?
Dorotko badz dzielna, mam nadzieje ze juz niedlugo wszystko sie wyjasni.

reklama
Kasia 2005 bedzie dobrze, nie zamartwiaj sie na zapas. Powtorz tescik w niedziele, jak wyjdzie jedna krecha to trudno. Nastepnym razem sie uda. Dziewczyny wy macie swoich mezow w domu przez caly rok, mozecie sie starac wiec 12 cykli i gdzies tam po drodze cos wam wyjdzie. A co ja mam powiedziec , meza mam tylko przy sobie 2 mies. w roku . to wypada jakies 2-3 cykle i sie nie zalamuje. Dziewczyny bedzie dobrze, trzeba tylko isc do przodu i sie nie zalamywac. POWODZENIA

Hej dziewczyny,

Beatko jasne, ze bedziemy pomagać. Tak jak Eni uwazam, ze testów powinnaś mieć wiecej (przezorny zawsze ubezpieczony):tak: Zacznij testowanie ok 9-10 dnia cyklu. Dobrze ze masz suwaczek, bedzie łatwiej pamietac co i jak :tak:

Kasiu i Dorotko, w waszej sytuacji nie przesadzałabym jezscxze sprawy o braku ciazy. Kasi temperatury wygladają bardzo ciązowo, a test mogł jezscze nie pokazać. Proponuje powtórkę testu jeden dzien po spodziewanej miesiaczce.
Dorotka a moze powinnaś teraz powtórzyć test. Minęło przeciez juz klika dni:-) Moze juz cos bedzie widać. Rób szybko, bo być moze znów bedziesz musiała brać te leki na podtrzymanie :tak:

I nie załamywać mi się tu :angry:

:sorry2:

NiaNiuś,tak zrobię, powtórzę teściorek. W niedzielę jeszcze ten co mam allegrowski, no i ewentualnie jeszcze w pon.z apteki. No chyba że przyjdzie @ albo tempka zacznie spadać.
No ale o ile wiem,temperaturka może zacząc spadać dopiero jak się dostanie @,albo tuż przed nią.
Aaa..z obiawów, to mam wodnisty śluz,ale mało (zazwyczaj przed @ miałam gęsty,białawy i dużo)i cycule kują,nie bolą,ale jakby ktoś szpileczki wbijał. Nie mialam tego,zazwyczaj był ciągły ból całych piersi przed @. I więcej żadnych obiawów,aaa..czasem pobolewa jajniczek, najpierw był lewy teraz jak to pisze pokuwa prawy. Więc bądź tu mądry. Najgorsze jest to..że wciąż nie mam prezenciku na rocznicę ślubu (mam tylko piękne pudełeczko,do którego idealnie wpasowuje się teścik) Ech...
NiaNiaa jak u Ciebie? Jak samopoczucie przyszłej mamusi? Eni, do Ciebie również to pytanie

Witajcie
ledwo zyje o 1 w nocy obudzila mnie burza ale byla okropna jeszcze takiej burzy nie widzialam kwiatki wszystkie na zewnatrz mam polamane drzewa na miescie polamane sygnalizacja swietlna rano nie dzialala szok naprawde:szok:

A co do mojego cyklu to ja juz nie wiem 2 dni mialam sluz dzis nic :eek: wg suwaczka owulka jutro wg testow nie wiem bo ciagle 1 kreska co sie dzieje ze mna???

Kasiu, Dorotko badzcie dobrej mysli !!!
Zycze wszystkim milego dzionka ( jak milo ze dzis piatek) :rofl2:

:

A co do mojego cyklu to ja juz nie wiem 2 dni mialam sluz dzis nic :eek: wg suwaczka owulka jutro wg testow nie wiem bo ciagle 1 kreska co sie dzieje ze mna???

Kasiu, Dorotko badzcie dobrej mysli !!!
Zycze wszystkim milego dzionka ( jak milo ze dzis piatek) :rofl2:

Kasieńko, spokojnie, rób dalej testy. Nie paniuj. Poza tym,pamiętaj że może być i tak, że akurat masz cykl bezowulacyjny (u zdrowych kobietek zdarza się to nawet 2 razy w roku) albo owu się przeciąga, to też normalka. A co do śluzu,też pamiętaj że nasienie wcześniejsze jest bardzo podobne do owulacyjnego śluzu.
Tak więc, spokojnie, rób pomalutku testy dalej. jeden dziennie i wystarczy. I nie pij minumum 2 godziny wcześniej

Witam dziewczęta.
Kasia_2005 test zrobiłaś za wcześnie i dlatego ci nie wyszedł. Poczekaj jeszcze i zrób teścik najszybciej w poniedziałek.
K_asia nie załamuj się i rób testy dalej. Głowa do góry :wink:.
Beatko masz rację my nie powinnyśmy jęczeć i narzekać bo nie mamy ograniczeń czasowych tak jak ty niestety. Ale kiedy chce się bobaska to chce się teraz, zaraz, natychmiast. Taka to nasza natura babska :-p.
NiaNia testu jeszcze nie zrobię bo nie mam na to siły. Kolejna 3 jedna krecha chyba by mnie rozłożyła na amen. Zrobię najszybciej w niedzielę, o ile do tego czasu nie dostanę @.
Co do mnie to dzisiaj lekki spadek ponownie do 36.4. @ brak. Objawów na @ i na ciążę brak. Nadal nic nie wiem.

NiaNiuś,tak zrobię, powtórzę teściorek. W niedzielę jeszcze ten co mam allegrowski, no i ewentualnie jeszcze w pon.z apteki. No chyba że przyjdzie @ albo tempka zacznie spadać.
No ale o ile wiem,temperaturka może zacząc spadać dopiero jak się dostanie @,albo tuż przed nią.
Aaa..z obiawów, to mam wodnisty śluz,ale mało (zazwyczaj przed @ miałam gęsty,białawy i dużo)i cycule kują,nie bolą,ale jakby ktoś szpileczki wbijał. Nie mialam tego,zazwyczaj był ciągły ból całych piersi przed @. I więcej żadnych obiawów,aaa..czasem pobolewa jajniczek, najpierw był lewy teraz jak to pisze pokuwa prawy. Więc bądź tu mądry. Najgorsze jest to..że wciąż nie mam prezenciku na rocznicę ślubu (mam tylko piękne pudełeczko,do którego idealnie wpasowuje się teścik) Ech...
NiaNiaa jak u Ciebie? Jak samopoczucie przyszłej mamusi? Eni, do Ciebie również to pytanie

Tak trzymac Kasia :tak:

U mnie wszytsko ok. Dziś mnie boli macica :baffled: Dziwne to uczucie :nerd:
Ale ogole super, humor dobry, jestem wyspana (teraz wczesniej zasypiam), fizycznie tez czuje się fajnie. Zamówiłam sobie juz spodenki ciązowe. Moze trochę nz wyrost ale z dnia na dzień gorzej się zapinam w normalnych spodniach.
We wtorek ide na Usg i mam nadzieje, ze wszytsko bedzie super :-)

NiaNia testu jeszcze nie zrobię bo nie mam na to siły. Kolejna 3 jedna krecha chyba by mnie rozłożyła na amen. Zrobię najszybciej w niedzielę, o ile do tego czasu nie dostanę @.
Co do mnie to dzisiaj lekki spadek ponownie do 36.4. @ brak. Objawów na @ i na ciążę brak. Nadal nic nie wiem.

Czekajmy do niedzieli :tak: Jestem myslami z Tobą :-)

reklama
Dziewczyny glowa do gory, razem damy rade bedzie dobrze. Dorotko spokojnie czekaj. Mi juz @ sie skonczyla, wiec wszystko jest o.k. mam tylko nadzieje ze ten cykl nie okaze sie bezowul. sluchajcie to by bylo wtedy. No ale coz trzeba sie nie zalamywac i isc do przodu. Dorota olej te testy, moze przez nie cos tam w glowie sie blokuje. Badz cierpliwa i czekaj. Ty K_asiu testuj dalej , ale jak bedzie jedna kreska tez mozesz zaryzykowac i sprobowac moze sie uda- jestem dobrej mysli.

Do góry