walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Czyli u mnie raczej brak szans...co??Racja ona miała na swiezynkach....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli u mnie raczej brak szans...co??Racja ona miała na swiezynkach....
tego nie wiadomo... może się obudzi tylko później... u mnie cudu nie było ale z Tobą czekamy do jutra :*Czyli u mnie raczej brak szans...co??
OBY NIE!!!!!! do wczoraj miałam wymówkę ale teraz znowu muszę sie pilnowaćMoże pójdę w poniedziałek
Ah to jak tak to rozumiem i trzymam kciuki![]()
marzenia się spełniają:* teraz odpoczywaj bo masz duuuuzo czasu i chyba wyryjesz w końcu ta ścieżkę do lodówki
![]()
Co ja mam powiedzieć jak mój emek właśnie przywiózł pizzęOBY NIE!!!!!! do wczoraj miałam wymówkę ale teraz znowu muszę sie pilnować![]()
Ja mam zajebista teściową teścia też Ale z teściową to jak z przyjaciolka żyjeA chyba i to i to bo dobra tesciowa to skarb, tak przynajmniej mysle ale to juz niech sie wypowiadaje te ktore tak maja
Szkoda że ja tak nie mam.. moja teściowa to...masakra szkoda pisać... moi rodzice tylko wiedząJa mam zajebista teściową teścia też Ale z teściową to jak z przyjaciolka żyjewczoraj to z 2 h gadaliśmy o wszystkim
Tobie wolnoCo ja mam powiedzieć jak mój emek właśnie przywiózł pizzę((((( to co kocham najbardziej hahaha
![]()
Mój pracuje na chłodni. Już bardziej tych jaj schłodzić się chyba nie da
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Taaa moja to taki skarb że łoooooo!! Nie życzę nikomu takiej !A chyba i to i to bo dobra tesciowa to skarb, tak przynajmniej mysle ale to juz niech sie wypowiadaje te ktore tak maja
Dobranoc robaczku!! Dzień bez Ciebie to dzień straconyTobie wolnoSmacznego!!!!!!!
Dobra dziewczynki, ja się na dzisiaj żegnam, pora na sen... miałam długi dzień...
Może jutro będzie dla nas wszystkich łaskawsze![]()
Bierz drugą i przyjeżdżaj do mnie[emoji12]czyli dalej wiesz ze nic nie wiesza masz jakieś labo na jutro czy czekasz do pon?
Ja jakoś chwilami się trzymam a chwilami sobie płaczę... ale jakoś to muszę przeżyć... choć jest ciężko ;( jedna butla wina już za mną...