reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mam nadzieje, ze juz we wtorek bede mogła pokazać Wam pierwsze zdjęcia moich chłopaków-bliźniaków :rofl2:
Az drze na samą myśl, zeby wszytsko bylo ok...

Tak na codzień staralam się nie myśleć (dzieki temu te dwa tygodnie minęły dośc szybko) ale teraz jak juz jest blisko terminu zaczynam drżeć...:sorry2:

NiaNiu bedzie dobrze, nie mysl o tym . Ale na zdjecie wczystkie czekamy.
Dorotko, bedzie dobrze tylko nie mysl o tym, bo moze cos cie blokuje i @ nie moze przyjsc
K_asiu ty tam dzialaj , zeby z tego dzidzia byla
Kasiu 2005 ciebie pozdrawiam.
Ja wlasnie robie obiad, zaraz siostra do mnie przyjdzie ze swoja mala 2- miesieczna corcia. Zycze wam milego dnia.

K_asiu ty tam dzialaj ,
no wlasnie sie zastanawiam czy dzisiaj nie dzialac zobaczymy co bedzie na tescie sluzik jest ( rano nie bylo) ciagle mam przecZucie ze mi te testy nic nie pokaza no nic poczekam do popoludnia teraz w pracy to i tak nic nie zrobie:baffled:
smacznego obiadku zycze ja wlasnie zjadlam rybke:)

NiaNia czy ja dobrze widze?napisalas ze spodziewasz sie blizniat?
Dorota zrob bete HCG, po co zyjesz w niepewnosci?
Beata 3mam kciuki za staranka

a ja czuje juz motylki:) kilka razy bylo musniecie, jestem pewna, pamietam z 1ciazy, takich rzeczy sie nie zapomina:) nadal mecza mnie nudnosci:(

NiaNia czy ja dobrze widze?napisalas ze spodziewasz sie blizniat?
Dorota zrob bete HCG, po co zyjesz w niepewnosci?
Beata 3mam kciuki za staranka

a ja czuje juz motylki:) kilka razy bylo musniecie, jestem pewna, pamietam z 1ciazy, takich rzeczy sie nie zapomina:) nadal mecza mnie nudnosci:(

hihhi tak się wygłupiam :-p bo mam taki duzy brzuszek, wiec sobie robimy jaja z moim M, ze nie dośc że beda blizniaki to jezscze pewnie chłopcy:-)

reklama
hihhi tak się wygłupiam :-p bo mam taki duzy brzuszek, wiec sobie robimy jaja z moim M, ze nie dośc że beda blizniaki to jezscze pewnie chłopcy:-)

No właśnie NiaNia, jak przeczytałam o tych "chłopakach-bliźniakach" to aż zaniemówiłam. Hehe,no faktycznie okaże się czy masz bliźniaczki przy najbliższym USG, a chcialabyś??
Bo powiem Ci szczerze, że ja bardzo marzyłam o bliźniakach przy pierwszej ciąży..a teraz..hmm..chyba też, choć zapewne przy 3małych dzieciaczkach to ogromny problem,ale też ile radości :))
Dawaj relację!!!

Hmm..Eni,chyba masz rację, za wczesnie na test w moim przypadku. Ale wiecie co, zachowalam sobie ten teścior (zawsze wyrzucalam od razu po 15max minutach|) i choć nie należy tego brac pod uwagę, ale tak po pól godzinie przyjrzałam się ponownie temu testowi..I..jak wezmę dużą lupę i pod światło,to coś tam widać, choc to może być moja wyobrażnia.. no i nie należy potem juz sprawdzac testu..no ale ale..jakąś tam nadzieję mam i tego się trzymam :))
Dorotko i co, jest @??

Do góry