mam nadzieje no bo to tak lyso zw jednym pokojuKasiu,dziś już nie testuj. Ta blada kreska utrzyma się jakiś czas, u mnie była 4-5dni i dopiero potem zaczęło ciemnieć.
Ty chciałaś chłopca wiec musisz działać dopiero jak zobaczysz dwie mocne krechy albo ta testowa ciemniejsza od kontrolnej i..jeszcze poczekać parę godzin. Jak będą dwie krechy to owu dopiero za 24-36godzin więc spokojnie. Raczej nie będzie krechy jak będa goście
zobaczymy jutro co mi wyjdzie 
i mam 2-ga bledziudka kreske ;-)(taka slabiutka ale widac ja)
wiec obawiam sie ze z przytulania nici dopiero w niedziele 
???
Kaska skoro jest 2 kreska a jutro masz gosci , to moze dzis ale nie o 22 tylko moze 3 albo 4 nad ranem, nasienie bedzie w tobie do niedzieli , bo sobota odpada masz gosci. A z niedzieli na poniedzialek poprawisz, ale tez tak miedzy 3 a 4 nad ranem- moze sie uda. Pomysl o tym.
Dorotko kochana wiem co czujesz, kiedys tez mi sie tak cykle porabaly, jeszcze zanim Oskara urodzilam , bylo to spowodowane tym ze na szyjce macicy byly polipy.
Jestesmy tu wszystkie z toba i mocno Cie wspieramy, badz dzielna ,@ przyjdzie jutro albo w niedziele. Tylko sie nie denerwuj.
Kasiu z tym testem uwazaj, jak w styczniu robilam to 1 kreska byla widoczna ,a ta druga , bylo widac ale dopiero wtedy jak mocno sie jej przyjrzalam , test chcialam zrobic po paru dniach, ale nie zdazylam @ przyszla po 3 godzinach. Ale mocno trzymam kciuki, Tobie moze dobrze pokazalo- powodzenia.