reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasiu,dziś już nie testuj. Ta blada kreska utrzyma się jakiś czas, u mnie była 4-5dni i dopiero potem zaczęło ciemnieć.
Ty chciałaś chłopca wiec musisz działać dopiero jak zobaczysz dwie mocne krechy albo ta testowa ciemniejsza od kontrolnej i..jeszcze poczekać parę godzin. Jak będą dwie krechy to owu dopiero za 24-36godzin więc spokojnie. Raczej nie będzie krechy jak będa goście
mam nadzieje no bo to tak lyso zw jednym pokoju :-pzobaczymy jutro co mi wyjdzie :nerd:

reklama
witajcie
testowalam juz dzisiaj:tak: i mam 2-ga bledziudka kreske ;-)(taka slabiutka ale widac ja)
wiec powiedzcie mi moje drogie czy robic test dzis jeszcze raz?? czy jutro i jak jutro to o ktorej ?? kurde jutro ci goscie:wściekła/y:wiec obawiam sie ze z przytulania nici dopiero w niedziele :wściekła/y:
co robic :nerd::baffled::sorry2:???
:-);-):-DKaska skoro jest 2 kreska a jutro masz gosci , to moze dzis ale nie o 22 tylko moze 3 albo 4 nad ranem, nasienie bedzie w tobie do niedzieli , bo sobota odpada masz gosci. A z niedzieli na poniedzialek poprawisz, ale tez tak miedzy 3 a 4 nad ranem- moze sie uda. Pomysl o tym.
:szok:Dorotko kochana wiem co czujesz, kiedys tez mi sie tak cykle porabaly, jeszcze zanim Oskara urodzilam , bylo to spowodowane tym ze na szyjce macicy byly polipy.:no: Jestesmy tu wszystkie z toba i mocno Cie wspieramy, badz dzielna ,@ przyjdzie jutro albo w niedziele. Tylko sie nie denerwuj.
:elvis:Kasiu z tym testem uwazaj, jak w styczniu robilam to 1 kreska byla widoczna ,a ta druga , bylo widac ale dopiero wtedy jak mocno sie jej przyjrzalam , test chcialam zrobic po paru dniach, ale nie zdazylam @ przyszla po 3 godzinach. Ale mocno trzymam kciuki, Tobie moze dobrze pokazalo- powodzenia.

Kasiu, mówie Ci że jesteś w ciązy :tak: Gdybyś nie była, nie ma opcji żeby cokolwiek się pojawiło :tak:
W niedziele to juz na stówe Ci wyjdzie test:-p
Nie chce tak gadac bez snesu ale juz za duzo rzeczy u Ciebie Kacha się sklada :tak: I temperatury i ten test :tak::tak:

bede czekała jak na szpilkach na Twój test..

A msz jezscze owulacyjne ? bo mogłabys zrobić :tak: one tez wskazują ciążę :tak:

Wiesz co, może masz rację, ale już parę miesięcy temu też robiłam teścior i pojawiła się druga kreseczka(znaczy sie ja ja widzialam, mąż nie) tylko że..wtedy zwaliłam na to że zle zrobiłam test (zamoczyło mi się za bardzo ponad tą kreskę co należy wkładać teścior-utopiłam go) i zrobiłam na wszelki wypadek betkę-i nic nie było. Tylko wtedy nie mierzyłam tempki.
Zobaczymy do poniedzialku z testem ciążowym. Owu został mi jeszcze jeden i chyba go zrobię jutro. Jeden już zrobiłam dwa dni temu i wyszła bledzinka kreska. Ale podobno powinny być dwie mocne.
No zobaczymy,sama ciekawa jestem-a Ty mnie jeszcze podkręcach, hihi.
A propo obiawów, jaki miałaś śluz pod koniec cyklu? W ogóle miałas? Bo ja zawsze przed @ mam go sporo i jest biały i gęsty. A teraz nie ma go prawie wcale-tylko po siusiu przeźloczysty,jakby owu tylko w minimalnej ilości. Tak jeszcze nie miałam

No wreszcie mogła by się łaskawie zjawić ta moja @. Bo jak tak dalej pójdzie to ty Beatko i K_asia zaliczycie już drugi cykl starań a ja będę ciągle tkwić w pierwszym :wściekła/y::szok:;-):sorry2::baffled:. Wy będziecie już odliczać dni do testowania a ja będę gdzieś w tyle za murzynami :-(. Ach, pieskie te życie.
K_asia fajnie by było gdybyście baraszkowali w ukryciu. Ale byście mieli z tego frajdę :-p. A później byście powiedzieli swojej dzidzi : kotuś począłeś sie na tylnym samochodzie, było bosko haha

reklama
Nie ma szans, ale gdyby to dopiero by mi i wam szczęka opadła. Można by mnie wtedy do jakiejś księgi oryginalnych przypadków ciążowych wpisać haha.

Do góry