Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj pije ale słabsza i max 2 w ciągu dnia. Tylko rozpuszczalna ale po rannej od razu mnie mdli [emoji4]Dziewczyny a pijecie kawę?
Próbowałam odstawić ale to się skończyło mega bólem głowy .. Mam niskie ciśnienie J rano pije kawę z tego powodu. Ostatnio jakoś wchodzi mi ta kawa coraz gorzej .. Dziś wzięłam 2 lyki i więcej nie mogę bo mnie mdli jakiś taki pełny żołądek ..
w którym tygodniu i dniu jesteś?![]()
A teraz widać zdjęcie? Niestety serduszka nie było jeszcze widać ale gin mówił ze wszystko wygląda dobrze. Mam się oszczędzać i wrócić za 2 tygodnie 5 października.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie pije kawy, tak sobie postanowiłam że jak zajdę to odstawieoczywiście mam bardzo duża ochote.
przerzuciłam się na herbatki owocowe![]()
Mysle, ze chodzilo o to, ze moga po nim wystapic krwawienia.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tak, dokładnie o to mi chodziłoAle to nie są krwawienia zagrażające ciąży w jakikolwiek sposób.
ja mam dokładnie tak samo niestety - od daaaawna byłam na mocnych prochach przeciwmigrenowych, których w ciąży oczywiście nie można. Szczęśliwie od kiedy się dowiedziałam to nie dopadła mnie jeszcze migrena, ale jestem też wrażliwa na zmiany pogody, jesienią zawsze umieram, więc wolę wypić 1 kawę dziennie, żeby podtrzymać ciśnienie odpowiednie.Ja też pije słabą kawę, rozpuszczalna bo naturalnej nie lubię
Czasem dopadają mnie migreny właśnie związane że spadkiem ciśnienia .. Dlatego wolałabym nie odstawiac ..