reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Tak ostatnie moje dwa wczoraj podane

Szczerzą życzę powodzenia . Ale jeśli się nie uda to naprawdę pomyślałabym o lekach nawet na własna rękę . Musisz pamiętać ze to nie natura i tu niestety trzeba się wspomagać lekami bo organizm nie jest przygotowany do zagnieżdżenia w naturalnych warunkach poczęcia . Za granica podchodzą do tego lajtowo . Pamietam jak dziewczyny czekały do 12 tc na usg żeby potwierdzić ciąże co dla mnie byłoby nie do wytrzymania . Mam kuzynkę za granica która tez była pewna ze miała wszystkie badania . Po kolejnych porażkach przyleciała do Polski się leczyć . Okazało się ze miała wszystkie które uważała klinika a nie które są tak naprawdę istotne .Zbadali im kariotypy i okazało się ze wcale nie jest tak kolorowo jak im mówiono ale przynajmniej znaja przyczynę . Niestety każda porażka pozostawia w nas ślad i to jest najgorsze ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczerzą życzę powodzenia . Ale jeśli się nie uda to naprawdę pomyślałabym o lekach nawet na własna rękę . Musisz pamiętać ze to nie natura i tu niestety trzeba się wspomagać lekami bo organizm nie jest przygotowany do zagnieżdżenia w naturalnych warunkach poczęcia . Za granica podchodzą do tego lajtowo . Pamietam jak dziewczyny czekały do 12 tc na usg żeby potwierdzić ciąże co dla mnie byłoby nie do wytrzymania . Mam kuzynkę za granica która tez była pewna ze miała wszystkie badania . Po kolejnych porażkach przyleciała do Polski się leczyć . Okazało się ze miała wszystkie które uważała klinika a nie które są tak naprawdę istotne .Zbadali im kariotypy i okazało się ze wcale nie jest tak kolorowo jak im mówiono ale przynajmniej znaja przyczynę . Niestety każda porażka pozostawia w nas ślad i to jest najgorsze ...

W można wiedzieć w jaki kraju kuzynka się liczyła?! Tak już teraz to i ja wejdę głębiej w badania

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

A powiedz mi tak na marginesie
Na jakie badania powinnam zwrócić szczególną uwage?

W można wiedzieć w jaki kraju kuzynka się liczyła?! Tak już teraz to i ja wejdę głębiej w badania

W Irlandii mieszkają . Co do badań to takim "guru " wiedzy dla mnie jest @annemarie jakiś czas temu wklejała tu taka listę co dokładnie badać . Kochana jak czytasz to proszę wklej ja jeszcze raz jak możesz . Porównaj sobie co miałaś robione . Może faktycznie nie wiele trzeba a biedna się psychicznie wykańczasz.

W Irlandii mieszkają . Co do badań to takim "guru " wiedzy dla mnie jest @annemarie jakiś czas temu wklejała tu taka listę co dokładnie badać . Kochana jak czytasz to proszę wklej ja jeszcze raz jak możesz . Porównaj sobie co miałaś robione . Może faktycznie nie wiele trzeba a biedna się psychicznie wykańczasz.

Może rzeczywiście masz rację, że lekarze mówią ok a ja muszę wziąsc raczej wszystko w swoje rece

No te hormony wykańczają. Ja ciągle siebie obwiniam że nie mogę mu dać upragnionego dziecka. Ehhhh.... No nic trzeba walczyć i myśleć pozytywnie

Ale czemu Ty siebie obwiniasz? Wsadziłaś se kiedyś gwoździe w macice? Podwiązałaś jajowody? Ćpałaś na potęgę? Nie...to jaka tu Twoja wina?
Jakby (tfu, tfu, tfu) Twój M zachorował na raka też byś go obwiniała? Nie. To czemu obwiniasz siebie za chorobę na którą nie miałaś wpływu?
Przestań się obwiniać bo nie masz najmniejszego powodu!

reklama
Do góry