reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny... 2 werefikacja załamka:
Beta: 0.8
Prog: 16
Estradiol:2500
Miałam podany w zeszła sobote 2 w 4 dobie, u nas nasienie słabe, nawet sie poprawia ale fragmentacja 28%...
Lekarz mowi ze szanse zerowe ale trzeba czekać do sorry...
Ja dzis pod kołdrę, lezec... zaniedbałam przez to robotę ehhhh
Takie to wszystko koszty i emocje...
Strasznie mi przykro... obawiałam się tej bety tak wcześnie po zastrzyku :-( Trzymaj się. Trzeba walczyć dalej!!

reklama
U nas niby nie ma problemu z nasieniem i moj twierdzi, ze on nie ma o tym pojecia bo to ja w tym siedze i non stop czytam ale widze ze on stara sie jak moze zeby mi pomoc - wlasnie przez zrobienie obiadu, przyniesienie sniadania, poodkurzanie... czesto mnie przytula i pociesza ale swego czasu wkurzalo mnie, ze on nie potrafi plakac. No jak to mozliwe, ze ja wylewam morze lez przez te wszystkie lata a on ma qrwa mine jak kamienny grobowiec i w zyciu ani jednej lzy nie puscil... Potem jak mi raz powiedzial ze mu mnie szkoda i bardzo mu przykro, ze musze tyle wycierpiec i te wszystkie leki w siebie pakowac, to zrozumialam, ze sie boi... boi sie ze ja w koncu pekne i sie wycofam, bo juz nieraz powtarzalam,ze nie mam na to sily i zeby znalazl sobie inna kobiete, ktora bez problemu urodzi mu dziecko... a on mowi, ze chce tylko mnie i wierzy ze uda nam sie miec to dziecko. O adopcji nie chce slyszec, wiec chyba dlatego udaje twardziela - jakbysmy oboje zaczeli uzalac sie nad soba to w koncu bysmy wymiekli...
@dżoasia jeszcze zobaczysz u niego łzy... Łzy szczęścia[emoji6]jeszcze trochę,uwierz

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

N
Strasznie mi przykro... obawiałam się tej bety tak wcześnie po zastrzyku :-( Trzymaj się. Trzeba walczyć dalej!!
niestety, czekam do środy... i tak musze. Ciężkie to wszystko. Lekarz mowi ze przed chwila była pacjentka 42 lata, mięśniaki, 5 dobra zarodek 6c... i ciąża! Ehhh jak widać statystyka jest nic nie warta.

Dziewczyny wróciłam od Lewego - jest szansa - daje mi 2 podejscia max.
Najpierw badamy DHEAS jak bedzie ok to histeroskopia i start stymulacji a jakjajka do poprawy to 2 mce ziolka i koenzym Q 10 i dhja ( to chyba preparat ) i dopiero potem histero i start. Jutro beda dzownic z wynikiem tego badania. Powiedział ze jesteśmy trudnym przypadkiem..
Dobre wieści.od razu wraca chęć do działania i nadzieja[emoji6]

To badanie dheas może pokazać jakość komórek jajowych?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny... 2 werefikacja załamka:
Beta: 0.8
Prog: 16
Estradiol:2500
Miałam podany w zeszła sobote 2 w 4 dobie, u nas nasienie słabe, nawet sie poprawia ale fragmentacja 28%...
Lekarz mowi ze szanse zerowe ale trzeba czekać do sorry...
Ja dzis pod kołdrę, lezec... zaniedbałam przez to robotę ehhhh
Takie to wszystko koszty i emocje...
Przykro mi

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry