reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

przez prawie 2 tygodnie miałam odwyk od BB i teraz juz zapomniałam jak sie pisze :-D

u nas nic ciekawego, Maja spi z tatusiem, obiad mamy wczorajszy, od powrotu jeszcze nie nabrudziliśmy, więc ja sie nudze

pogoda chyba sie psuje :no: a my mamy grilla po południu :wściekła/y:

reklama
elisabeth - nie ja, ale moje dziecko :-D Zresztą to była 6:50, chyba masz źle zegar forumowy ustawiony ;-) Synuś codziennie urządza mi pobudkę punkt 6-ta. ;-)

Iwona.c a u Ciebie ostatnio sami goście... dajesz rade???

...

Daje rade nie jest tak źle;-) zreszta kazdy kto przyjezdza pomaga mi a nie czeka na gotowe:tak:. Brata jeszcze nie ma :baffled:, ale nie dziwie sie bo maja kawal drogi, a jeszcze musial po nocnej zmianie odespac, ale już jada:-). Dzis bylam po ksiazki do szkoly dla Natalki i nas facet przerobil bo mial byc caly komplet a brakowalo cwiczeniowki do religi:angry::angry: i tak zaplacilam taniej niż w sklepie ale w tej cenie jaką on podal miala byc ta cwiczeniówka. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No nic uciekam bo Kubus wstal jeszcze raz milego dnia:-)

Witam:-) Melduje sie,moja mama jeszcze jest ale w poniedzialek wieczorem wyjezdza:-(Vanesska zachwycona babcia jak nigdy do nikogo:-):-):-):-):-)
Pycha super zdjecia:-)
Sikoreczka Twoje dzieciaczki tez fajnie wyszly na fotce:-)
Vici Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy:-)

Sory ze tak po skrocie ale same rozumiecie,,,,,,,,,Buziaczki:-):-):-):-)
Buziaczek Blaneczka sliczna:tak::-) To juz nie boisz sie wklejac zdjec do netu?????;-)
Elisabeth Dziekuje slicznie za odwiedzinki na blogasku:-)Zapraszam ponownie:-)

Wszystkim cioteczka jeszcze raz dziekuje za odwiedzinki na blogu:tak::-)Dopiero teraz zajrzalam i doczytalam ze bylo ich troszke:zawstydzona/y:Dziekuje:-)

Witam !!!!:-D Moi goście właśnie posnęli, ale nietety pobudzili miMadzie wiec mam przymusowe siedzenie! Nie dośc tego to mi M tak chrapie że ryby z akwarium wyskakują:szok: kurcze zawsze jak troche alkoholu wypije to tak chrapie...:sorry: Rano mamy się wybrac na basen ciekawe czy pogoda dopisze? :confused2: Moje dzieciaczki dziękują cioteczkom za komplementy! Życzymy miłej niedzieli!

Cześć dziewczyny. Nie było mnie trochę i nie dlatego że mąż przyjechał i szaleliśmy ale dlatego że mojego męża spotkała straszna rzecz. Poszedł do dentysty poleczyć ząbka bo mu się odzywał no i jak wrócił zaczął się okropnie drapać a po około 1,5 godz ja się patrzę a on ma okropnie spuchnięte powieki i mówi że coś się z nim dzieje. No to dawaj do tego dentysty, tam kazał nam poczekać i zobaczyć czy się pogarsza. Po chwili buzia męża wyglądała jak po nieudanej operacji plastycznej- cała spuchnięta i powykrzywiana, a na całym ciele zaczęły wyskakiwać bąble, zrobił się czerwony i miał już problemy z oddychaniem. Dentysta szybko usunął założone wcześniej jakieś nowe lekarstwo i kazał nam się udać na pogotowie a z pogotowia odesłano nas do szpitala gdzie mąż dostał serię zastrzyków odczulających i kroplówkę. Teraz jest już prawie ok, bo opuchlizna już schodzi, pokrzywka całkiem puściła- jeszcze musi tylko brać leki i zapamiętać do końca zycia że nie wolno mu brać tego leku u dentysty. Jestem szczęśliwa że w porę zdążyliśmy to zauważyć i szybko zareagowaliśmy bo w przeciwnym razie by się udusił bo język już miał spuchnięty i zaczynało go uciskać w krtani:szok::no:Teraz już raczej będę na BB bo w najbliższym czasie mąż nie planuje wizyt u dentysty;-):tak:

reklama
Buziaczek Blaneczka sliczna:tak::-) To juz nie boisz sie wklejac zdjec do netu?????;-)
Boje sie :-(, i nie umieszczam ich na forum tylko na tej stronce:tak:. A tam jakos bezpieczniej sie czuje niz tu...bo tu zawsze ktos podglada i sie nie odzywa wczesniej ...dopiero po jakims czasie np albo wogule...rozumiesz? roznie to byuwa na takich ogolnych forach ...a zwlaszcza na BB duzo osob je podczytuje i odwiedza:sorry2::sorry2:

Do góry