reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ej narazie nie ma co sie tak nastawiac. Jeszcze za wczesnie. Podzielisz sie ta dietą co Wami Pani od aku powiedziala?
Tak jutro beta, a ta kreska to moze jakaś biochemiczna.... emocje opadły, troszkę mi juz smutno ale to nic bo jakby co to w następnym cyklu następna próba [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Mam dwa takie skarby i rzeczywiście chyba one najbardziej czują co przeżywam. Według opisu co dzieje z zarodkiem to w zasadzie jeśli wszystko dobrze to dopiero jutro powinien zacząć produkować betę więc nie wiem co robić. A to moje skarby które też czekają na dzidziusiaZobacz załącznik 823734
Cudne!! [emoji7]
To ja bym poczekala dla spokoju i zrobila bete w czwartek! Bedzie pozytywna zobaczysz Twoj kropek od poczatku pokazal ze jest silny i waleczny[emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

to super! polska służba zdrowia dba o nas jak żodyn!
jak sie nie przekręcę to dopiero w czw idę go mojego bo jutro ani dzisiaj go nie ma :(
Ja bym na twoim miejscu wróciła do tego babsztyla i pokazała jej betę i zapytała czy długo z taka rosnąca beta mam chodzić do wuja to sie w głowie nie mieści ja z taka beta to byłam operowana bo ciąża była w jajowodze a krwawienia miałam jak na okres to nie jest śmieszne co oni sobie kur%÷ myślą

Ja bym na twoim miejscu wróciła do tego babsztyla i pokazała jej betę i zapytała czy długo z taka rosnąca beta mam chodzić do wuja to sie w głowie nie mieści ja z taka beta to byłam operowana bo ciąża była w jajowodze a krwawienia miałam jak na okres to nie jest śmieszne co oni sobie kur%÷ myślą
szczerze to w du*ie ją mam, już tam więcej nie pójdę... teraz niech mi dr wystawi skierowanie nie na łyżeczkowanie tylko na laparoskoię z podejrzeniem pozamacicznej... i może jak dopisze, że pilne to się ktoś zainteresuje... qrwa nie mam siły sie prosić o łaskę więcej

reklama
Do góry