hope322
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko ja jestem za „szybka”. Trudno mi leżeć i nic nie robić. Dlatego tez chyba będę się oszczędzać, ale plackiem nie będę leżeć
Ja dwa dni nic nie robiłam tylko leżałam, pózniej juz mi sie znudziło,nic mi nie dolegało wiec normalnie, jakis obiad, spacer, sprzątanie ale bez wysiłku, ale od paru dni znowu leżakuje bo jak chodzę to mnie ciągnie w podbrzuszu [emoji58]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja tez wracalam samochodem na leżąco[emoji4] ale mialam tylko 100km do domu. Myslalam ze jestes przed transferem, myli mi się juz kto przed a kto po[emoji12] wiec trzymam mocno kciuki [emoji256][emoji4][emoji110] za wysoką betęJa wczoraj, jak wracaliśmy do domu to maksymalnie odchyliłem fotel w samochodzie nogi do góry i tak cała podróż przeleżałam, mąż tylko na toaletę mi się średnio co 100 km zatrzymywał, bo od tej stymulacji i punkcji co chwile mi się chce siusiu.
Ja jestem 4 dni po transferze i pije kawę normalnie. Rozpuszczalna z mlekiem. Czasami jak mi sie zachce drugiej to robię Nescore, taka bezkofeinowa.Mój M niestety nie gotuje nic. Wiec jeśli ja nie ugotuje to mąż ugotuje w restauracjia takie pytanko czy piliście kawę?
Ja tak samo robilamJa jestem 4 dni po transferze i pije kawę normalnie. Rozpuszczalna z mlekiem. Czasami jak mi sie zachce drugiej to robię Nescore, taka bezkofeinowa.
Ja nie pilam kawy po transferze dopierp teraz zaczynam popijac [emoji13] a jestem w 13tc1dMój M niestety nie gotuje nic. Wiec jeśli ja nie ugotuje to mąż ugotuje w restauracjia takie pytanko czy piliście kawę?
A w ktorym dc mialas transfer? Moze u ciebie zapowiada sie ta gorsza wersja @ i dlatego juz cie pobolewa...Dziewczyny czy to normalne że po nieudanym transferze już od 10dpt boli brzuch jak na okres mimo że dupka biorę. Tak mnie w nim dziwne jakby ciągnie![]()
Ja tez pije z mlekiem tylko, ze z ekspresu.Ja nie pilam kawy po transferze dopierp teraz zaczynam popijac [emoji13] a jestem w 13tc1d