reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale sama chcesz zmniejszyc czy tylko tak sie zastanawiasz? Ja mialam bardzo duzo pecherzykow I mimo, ze bylam pod stala kontrola to wyciagneli ze mnie podwojna ilosc niz podejrzewali. Pytalam lekarki czy nie byli w stanie tego przewidziec, stwierdzila, ze nie. Powiedzieli, ze w razie czego nastepnym razem mniej lekow dostane.
Na razie się tylko zastanawiam, bo ja już jestem w trakcie drugiej stymulacji. I najpierw na własne życzenie miałam bardzo małe dawki leków, bo chciałam ograniczać liczbę zapładnianych komórek. teraz już chcę mieć minimum 6 także mam zmeiniony lek z menopuru na puregon no i większą dawkę. Ale dziś jest 3 dzień zastrzyków a ja cały czas mam wrażenie,że czuje delikatnie jajniki... i mnie to trochę zastanawia, bo podczas pierwszej stymulacji czułam się idealnie/

Wiem, ze to rodzeństwo, ale tak jakoś mi przykro bo liczyłam na 2, ponieważ 2 dobrze rokowały. Tera się martwię bo bolą mnie jajniki i macica tak dziwnie ciągnie. Nie wiem czy po tym encortonie ale strasznie szybko się mecze jestem osłabiona.

reklama
Do góry