Agnieś191
Fanka BB :)
Tak jest!Rozumiem, ale od teraz masz myśleć tylko pozytywnie. Obiecujesz?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jest!Rozumiem, ale od teraz masz myśleć tylko pozytywnie. Obiecujesz?![]()
Hmm myślę,że kolejne dwa które wcześniej podano nie przyjęły się to i tym razem z tego samego nasienia też nie będzie pozytywnieTo bedzie ten, ktory z Toba zostanie. Trzymam kciuki [emoji110][emoji173]️
Tak jest!![]()
Przykro mi kochanaCzesc dziewczyny. Wlasnie bylam po kontroli czy pecherzykl pekl. Niestety nie wiec cale IUI na nic...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehehe a po takiej morfinie jak sie potem spalo ja raz morfine miałam po operacjiOj byla dobra jazdaNie stosuja znieczulenia ogolnego bez potrzeby. Tak tu jest. Wlasnie balam sie tego zabiegu, bo czytalam, ze w PL znieczulenie ogolne sie stosuje. Okazalo sie, ze wcale nie bolalo a dodatkowo swietny humor mialam
![]()
Super gratulujeWracamy do domkuwszystko dobrze serce jak dzwon. Tak się cieszę
![]()
W takim razie z niecierpliwością czekam na środę, i trzymam kciuki!5 już. Podano mi teraz 2 niunie
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny skończcie już ten temat...to nie jest miejsce do kłótni tylko o to żeby wymieniać się wspólnymi doświadczeniamiWyobraź siebie ze nie mam 10 lat i wiem co znaczy L4i naprawdę nie mam ochoty poruszać tematu mojego L4
Aa i nie przypominam sobie abym pojechała na wycieczkę
i zapraszam tego pracodawcę i zus nie boje sie kontroli
![]()
Masz rację nie pytałam o żadną radę tylko napisałam ze pojechalam w trasę z M a tu taka afera hehehePo prostu uważam, że każdy ma swoją głowę na karku. Co innego jakbyś pytała o radę.
Ja dziś w końcu dotarłam do biura i zdaje się że opuszcza mnie w końcu złe samopoczucie pierwszego trymestru. Oby![]()
Mam nadzieje, ze już ten ze mną zostanieTo bedzie ten, ktory z Toba zostanie. Trzymam kciuki![]()