misis188
Fanka BB :)
Jest to niesamowicie trudne a szczególnie jeśli przechodzisz to po raz trzeci;( ja przechodziłam raz i dziękujęNie wiadomo co było przyczyną. To moje 3 poronienie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jest to niesamowicie trudne a szczególnie jeśli przechodzisz to po raz trzeci;( ja przechodziłam raz i dziękujęNie wiadomo co było przyczyną. To moje 3 poronienie..
U kogo się leczysz?? Jak Twoje NK?Jestem u immunologa i po szczepieniach
Napisalam maila ale nikt mi nie odpisal. Jutro kolo poludnia bede dzwonic...Ale to umówiłaś sie do niego na wizytę??
Tylko bądź cierpliwa bo oni tam mają ruch jak na Marszałkowskiej. Jak siedziałam w poniedziałek i czekałam na wizytę to telefon za telefonem a nawet czasem dwa telefony na raz-ja bym tam chyba zwariowałaNapisalam maila ale nikt mi nie odpisal. Jutro kolo poludnia bede dzwonic...
Przynajmniej nie narzekaja na nudy w robocie i czas im leciTylko bądź cierpliwa bo oni tam mają ruch jak na Marszałkowskiej. Jak siedziałam w poniedziałek i czekałam na wizytę to telefon za telefonem a nawet czasem dwa telefony na raz-ja bym tam chyba zwariowała
kurde ja chyba zacznę pisać forumową encyklopedię![]()
Niech ona lepiej zakłada encyklopedięTeczki na wszystkie forumowiczki już masz, to teraz encyklopedi Ci się zachciewa![]()
Niech ona lepiej zakłada encyklopedięOstatnio mi zaproponowała że mi wenflon założy
Za niedługo będzie nam punkcje robić
![]()
No tak kto to może się takimi rzeczami zadreczac jak nie Ty[emoji16]hehe ja panikowalam czy aby bety nie mam za wysokiej haha tu na forum[emoji16]No to mam nadzieje ze.15 to raczej nie przeskocze![]()
Tak znam to. Jestem chora kaszle przeraźliwie ledwo żyję Ale jedyne czym się martwię to żeby szyjka nie puściła, jak Mała znosi te wstrząsy itd. Będę trzymać kciuki!!!Dziewczyny jutro mam wizytę u nowej doktor. Dowiemy się w końcu co z nerkami naszego Synka. Proszę o pozytywne myśli, paciorek i co tylko się da za nas. Strach o dziecko, nawet nienarodzone, jest tak wielki, że nawet sobie tego nie wyobrażałam.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom