dżoasia
Fanka BB :)
Ja tez na początku zielona byłam, więc teraz chętnie się podziele wiedząPopieram i też dziękuję
Się okazało jak mało wiem....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez na początku zielona byłam, więc teraz chętnie się podziele wiedząPopieram i też dziękuję
Się okazało jak mało wiem....
Dziewczyny ten progesteron mam 244,8 ng/ml to jest okej? Tylko powiem, ze schodzę z dawki duphastonu mam 2x1 a nie 3x1. Luteine jeszcze mam 3x2 ale od poniedziałku tez będę schodzić
ja 13 dpt blastki mialam 900 cos i jest jedna dzidziaA powiedzcie mi dziewczyny, jak miałam podany 3 dniowy zarodek dzisiaj jest 15 dpt dzisiaj beta 764, 5. Czy jest szansa, ze to bliźniaki czy za mała beta?
Jedna to tez superja 13 dpt blastki mialam 900 cos i jest jedna dzidzia
to masz wysoki , ja mam 41 i teraz lekarz mi odstawil prolutex, zostala mi tylko luteina 2*2Dziewczyny ten progesteron mam 244,8 ng/ml to jest okej? Tylko powiem, ze schodzę z dawki duphastonu mam 2x1 a nie 3x1. Luteine jeszcze mam 3x2 ale od poniedziałku tez będę schodzić
niestety uroki zastrzykow, ja tez mam, tak ze juz nie mam gdzie sie wkłuwać, siniakòw nie mam tylko zrostyPowiedzcie mi jeszcze moje Drogie,wiem może banalnie, ale przy stymualcji nie było aż tak żle...czy siniaki a właściwie wylewy dość spore na brzuchu po zastrzykach z Prolutexu to normal czy mam panikę siać ???![]()
ja zawsze o blizniakach marzylam, ale ciaza blizniacza to wieksze ryzyko, wiec ciesze sie ze jest traz jeden, kto wie moze kolejnym razem sie uda, zostaly mi jeszcze dwa mrozaczkiJedna to tez superzawsze gdzieś tam jakaś nadzieja się tli
niestety uroki zastrzykow, ja tez mam, tak ze juz nie mam gdzie sie wkłuwać, siniakòw nie mam tylko zrosty